Νίκη γοήτρου επί της Σερβίας για την Εθνική Νεανίδων

Την πρώτη της νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πέτυχε η Εθνική Νεανίδων καθώς μετά από πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε με 77-65 της Σερβίας.







Ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η Ελληνική ομάδα δεν γλύτωσε την τελευταία θέση στον όμιλο μετά τις δύο ήττες προχθές και χθες, όμως οι παίκτριες του Ευριπίδη Μελετιάδη πήραν το προβάδισμα από την αρχή και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα.

Η Ελληνική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση τόσο επιθετικά με κορυφαία τη Πηνελόπη Παυλοπούλου (20 π. με 4/5 δ., 3/5 τρ. 3/8 β.). Η αχίλλειος πτέρνα στα δυο πρώτα παιχνίδια στο τουρνουά (τα εύστοχα τρίποντα των αντιπάλων και η μάχη των ριμπάουντ) παρουσίασαν σαφή βελτίωση. Η Σερβία είχε 3/6 τρίποντα και μάζεψε 38 ριμπάουντ έναντι 31΄.

Πλέον η Εθνική Νεανίδων μπαίνει στον έβδομο όμιλο μαζί με τις Τουρκία, Σουηδία και Πολωνία που θ αντιμετωπίσει διαδοχικά από την ερχόμενη Δευτέρα.

Κορυφαία του αγώνα αναδείχθηκε η Παυλοπούλου με σπουδαία βοήθεια από τις Χριστινάκη, Καραμπάτσα και Φασούλα χωρίς να υστερήσουν και όσες έπαιξαν.

Δεκάλεπτα: 18-11, 35-25, 54-45, 77-65
ΕΛΛΛΑΔΑ (Μελετιάδης): Κιλαζίδου 2, Πολύζου 8, Γεροστεργίου 9(2), Παυλοπούλου 20(4/5δ. 3/5τρ., 6ασ.), Χριστινάκη 17(1), Καραμπάτσα 8, Στεφάνου, Μαντά, Φασούλα 13(6/6δ.), Μπότση, Ζουμπεράκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια