Ολοκληρώθηκε το πρώτo Chalkidona Camp-Φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1o Chalkidona Basketball Camp. Η τελετή λήξης της εκδήλωσης  εντυπωσίασε  όλους  όσοι την παρακολούθησαν από κοντά καθώς 40 περίπου αθλητές ηλικίας 8 εως 14 ετών συμμετείχαν, αγωνίσθηκαν, διδάχθηκαν, διασκέδασαν σε μία γιορτή που θα καθιερωθεί.




Η παρουσία των παιδιών ήταν καταπληκτική, οι γονείς και το κοινό τους καμάρωναν και τους ενθάρρυναν τη ώρα των ασκήσεων και των διαγωνιστικών παιχνιδιών.

Ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας καθώς επίσης και οι προπονητές του 1o Chalkidona Basketball Camp Μάντσος Πέτρος, Φιλιππίδης Πόλυς και Τσαλώνης Αλέξης ευχαριστούν τους γονείς των αθλητών και τους αθλητές για την πολύ όμορφη εμπειρία και την συμμετοχή τους.
Επίσης ευχαριστούν τους  παίκτες Δέδα Γιώργο, Ασημακόπουλο Αντώνη, Βεργίνη Δημήτρη, Σλαφτσάκη Διαμαντή που τίμησαν με την παρουσία τους το καμπ και ενθουσίασαν τους μικρούς φίλους με την συμμετοχή τους σε διαγωνιστικά παιχνίδια και τις συμβουλές που τους έδωσαν.

Ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας δίνει ραντεβού για τον Σεπτέμβριο με την έναρξη των ακαδημιών με πολλές εκπλήξεις και νέο πρόγραμμα εκμάθησης.






















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια