H τελετή λήξης του ΠΑΟΚ Junior Basketball program

Το ετήσιο πρόγραμμα των μικρών ηλικιών του ΠΑΟΚ και του Junior Basketball Program  ολοκληρώθηκε με την τελετή των ακαδημιών.




Στην τελετή παρευρέθησαν αγόρια και κορίτσια των ακαδημιών  του ΠΑΟΚ, τα οποία επιδόθηκαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια αλλά και σε διπλό μεταξύ τους. Το« παρών» έδωσε και η ακαδημία μπάσκετ  του Πιερικού-Αρχέλαου καθώς στο τέλος της τελετής έλαβαν χώρα φιλικά παιχνίδια μεταξύ των δύο ακαδημιών.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος, το μέλος Διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Πολύμερος Κατσιώρας, ο έφορος του γυναικείου τμήματος Βασίλης Αγγελίδης  και φυσικά ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Υπεύθυνος του ΠΑΟΚ JUNIOR BASKETBALL PROGRAM Νίκος Σταυρόπουλος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε το προπονητικό staff  και τους γονείς των παιδιών τόνισε την σημασία των στόχων του προγράμματος που έχει ως κύρια προτεραιότητα τον συνδυασμό της αθλητικής ενασχόλησης των παιδιών με τις σχολικές επιδόσεις και την κοινωνικοποίηση που προσφέρει το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Τελειώνοντας ο Νίκος Σταυρόπουλος ανακοίνωσε ότι στην νέα χρονιά θα υπάρξουν νέες ιδέες και ανανέωση του προγράμματος με σκοπό την μύηση των μικρών παιδιών στο αθλητισμό και ειδικότερα στην καλαθοσφαίριση.

Στο τέλος όλοι οι αθλητές των ακαδημιών παρέλαβαν τα διπλώματα συμμετοχής τους από τους προπονητές τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις δύο περιόδους ολοήμερων camp που θα γίνουν το διάστημα 16/6/2014 έως 11/7/2014.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν μας είπατε πόσες μεταγραφές έκανε ο ΠΑΟΚ στα αναπτυξιακά και πόσους τίτλους πήρε;