Πετυχημένη η γιορτή λήξης των τμημάτων υποδομών της Ε.Κ. Σταυρούπολη-Φωτορεπορτάζ

Με χαμόγελα κι ευχάριστες στιγμές ολοκληρώθηκε η γιορτή λήξης των τμημάτων υποδομών του σωματείου Ε.Κ. Σταυρούπολη.








Επιδείξεις τεχνικής, παιγνίδια, διαγωνισμοί, βραβεύσεις και ο καθιερωμένος και αναμενόμενος διαγωνισμός τριπόντων γονέων ολοκλήρωσαν μια χρονιά, που τα τμήματα παιδικού και εφηβικού έφθασαν μέχρι τους «8» της ΕΚΑΣΘ, αποδεικνύοντας ότι το με πολλή και μεθοδική δουλειά αρχίζουν να φαίνονται αποτελέσματα.

Η διοίκηση του σωματείου ευχαριστεί τους γονείς που εμπιστεύονται το σωματείο, τους προπονητές των υποδομών Ιωαννίδη Δημήτρη, Μπαξεβάνο Στέλιο, Κουργιαννίδη Λευθέρη, Ξενίδη Χρήστο, Γιαμουρίδη Λευθέρη.

Επίσης, το σωματείο ευχαριστεί το Δήμο Παύλου Μελά για την παραχώρηση του γηπέδου για προπονήσεις και αγώνες, την επιχείρηση Χεμπεκίδης Auto Group, το Café Billys στην Πλατεία Ηλιούπολης, τον κ. Ξενιτόπουλο Χαράλαμπο (Φανοποιείο Βαφείο στον Εύοσμο), το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αuto Control στον Εύοσμο, την ταβέρνα Γκαραβος στο Αρδαμέρι, τον κ. Αλέκο Τζαμπαζλή για την επιμέλεια της ανακύκλωσης που πραγματοποιεί το σωματείο, την καρδιολόγο κ. Γουλή Oλγα για την εξέταση των αθλητών.

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο το σωματείο αξιοποιεί την εμπειρία των προηγούμενων ετών, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομών ώστε οι νεαροί αθλητές να έχουν τις ευκαιρίες να αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια