Τελείωσε το αναπτυξιακό καμπ κοριτσιών της ΕΚΑΣΘ-Ποιες κέρδισαν τα διαγωνιστικά-Η καλύτερη πεντάδα-Πολυτιμότερη παίκτρια η Χριστοδούλου-Φωτορεπορτάζ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα το μεσημέρι το αναπτυξιακό καμπ κοριτσιών που διοργάνωσε η ΕΚΑΣΘ.





Η  μέρα ξεκίνησε με την ομιλία του γυμναστή Μάρκου Πούλιου, ο ο οποίος αναφέρθηκε στην εκγύμναση των νεαρών αθλητριών. Εκανε ασκήσεις με τους συμμετέχοντες, ενώ τους έδωσε και κάποιες ασκήσεις για το σπίτι.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι εξής σταθμοί: πάσα, επιθετικές συνεργασίες δύο και τριών παικτριών, ατομική και ομαδική άμυνα και φυσική κατάσταση με ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχυδύναμης, πάνω στην σκάλα ευκινησίας.

Οι τελικοί των διαγωνιστικών ήταν το επόμενο βήμα με τις Μαγδαληνή Ουζούνη του Αίαντα Ευόσμου (ένας εναντίον ενός) και Λυδία Δημητρίου του Μαντουλίδη (γύρος του κόσμου) να επικρατούν των αντιπάλων τους.

Μετά πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων της Ερατώς και της Θάλειας, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τις απονομές στις δύο νικήτριες των διαγωνισμών από τους προπονητές Χρήστο Γκογκάκη και Παναγιώτα Τσαμπούρη.

Στην πολυτιμότερη παίκτρια του καμπ που ήταν η Σοφία Χριστοδούλου των Εκπιαδευτηρίων Φρυγανιώτη την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Παναγιώτης Βαφειάδης, ενώ τέλος στην καλύτερη πεντάδα που την αποτελούσαν οι Ευφημία Φίλιου (Νέα Ραιδεστός), Ζαχαρένια Παππά (Αναγέννηση Νέου Ρυσίου), Μαρία Αθανασιάδου (ΠΑΟΚ), Μαρία Βαντσιούρη (Κουφάλια) και Αναστασία Σαββοπούλου (Μαντουλίδης), τις μπάλες Wilson παρέδωσε ο αντιπρόσωπος της εταιρίας στη Βόρεια Ελλάδα, Γιάννης Κασιμίδης.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια