Πρωταθλήτριες Ελλάδας στις κορασίδες από σήμερα οι παίκτριες του Αρη

Με πανηγύρια υποδέχθηκαν η νίκη του Κρόνου Αγίου Δημητρίου επί του Ηροδότου, οι κορασίδες του Αρη καθώς αυτό το αποτέλεσμα τις έδωσε από σήμερα τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας για την φετινή περίοδο.




Ολες οι παίκτριες παρέα με τους γονείς τους, τους παράγοντες και το τεχνικό τιμ παρακολούθησαν τον αγώνα και φυσικά υποστήριζαν την ομάδα του Κρόνου ξέροντας ότι με τη νίκη του θα έπαιρναν το πρωτάθλημα. 

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αποδείξαμε πόσο τίμια ομάδα είμαστε και πως όλα τα παιχνίδια τα παίζουμε καθαρά στο γήπεδο και όχι πίσω από το παραβάν όπως εμμέσως πλην σαφώς υπαινιχθήκατε προχθές σε σχόλιο σας για την ομάδα μας.....ελπίζω να δημοσιεύσετε το σχόλιο μου.....ΝΙΚΟΣ ΠΥΛΙΩΤΗΣ.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΟΟΥΤΣ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ,
ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΣΑΣ,
ΤΟ ΑΞΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ,
ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.
ΣΠΥ......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε αν είσαι φίλος της ομάδας του ΚΡΟΝΟΥ, δεν αναφερόμουν για την ομάδα σας και μπράβο και συγχαρητήρια για την εν γένει συνολική παρουσία και προσπάθεια.
Όμως αν είσαι φίλος της ομάδας του Γαλατσίου,συνεχίζεις να επιμένεις ότι η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο Αθηναϊκών ομάδων, είναι τέτοια που να δικαιολογεί διαφορά τριάντα πόντων. ΟΚ τότε.
Υ.Γ Όσο για τα περσινά αποτελέσματα, τα κάνατε στον ΑΡΗ που σημειώνω ήταν και πρωτάρης,και στην Πτολεμαίδα, προσπαθήσατε και στον Ίκαρο, όμως εκεί δεν περνούσαν, γιατί ξέραν να προστατεύσουν την ομάδα (ο παλιός είναι αλλιώς).
(Ας μην το συνεχίσουμε λοιπόν).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΦΗΣΑΤΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ .....ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ..........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΙ ΛΕΣ,

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΟΥΤΣ

ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΑΥΤΟ?
ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΤΙΛΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ:

"ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ"