Περίπατος στο ντέρμπι του Βορρά για τους παίδες του Μαντουλίδη-Εντυπωσιακός και πάλι ο Χρηστίδης- Μπελούλης: «Πολύ καλό ξεκίνημα»

Συνέχισε την αήττητη πορεία του στο Πανελλήνιο Παίδων ο Μαντουλίδης αφού κέρδισε και τους Τιτάνες Δράμας με 82-59. Οι Θεσσαλονικείς ήταν από τα πρώτα λεπτά μπροστά στο σκορ με διαφορά γύρω στους 20 πόντους την οποία διατήρησαν μέχρι το φινάλε. Για άλλη μια φορά ο Χρηστίδης ήταν ο κορυφαίος του Μαντουλίδη και του αγώνα.







Δεκάλεπτα: 24-6, 43-24, 64-44, 82-59
Διαιτητές: Παυλόπουλος-Αποστολίδης
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Μπελούλης): Γεωργίου 10, Παπαδόπουλος Ν. 3(1), Λεμονάκης 10(1), Παπαδόπουλος Β. 5(1), Γκαβέζος, Τσιακίρης 9(1), Μπρόζος, Χρηστίδης 30, Μπίλιος 3, Καλαμπόκης 9, Βαϊντερλής, Κεραμίδας 3.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Θεοδοσιάδης): Γαϊτάνης 5, Καραγιαννίδης, Κωνσταντινίδης 5(1), Κακατσίδης 3, Γρηγοριάδης 8(1), Παρλακίδης 12, Μασάδης 4, Μπέσσας 2, Χατζόπουλος 20(6), Καγγελίδης, Παναγιώτου, Δημούδης.

Μπελούλης: «Πολύ καλό ξεκίνημα»

Ο προπονητής του Μαντουλίδη Κώστας Μπελούλης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα ιδίως αμυντικά. Στο πρώτο ημίχρονο πήραμε μια διαφορά στο σκορ και στην επανάληψη φροντίσαμε να τη συντηρήσουμε. Αμυντικά μπλοκάραμε καλά τα ατού των Τιτάνων. Αν είμαστε έτσι συγκεντρωμένοι αμυντικά και στο τελευταίο μας αγώνα δεν το χάνουμε το πρωτάθλημα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια