Νίκη γοήτρου για τις γυναίκες του Αίολου Τρικάλων

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν τα δύο σημερινά παιχνίδια για το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στον όμιλο Βορρά της Α2 γυναικών, καθώς από χθες η Ασπίδα Ξάνθης ήταν η ομάδα που κέρδισε το μοναδικό εισιτήριο.







Ο Αίολος Τρικάλων επικράτησε με 62-46 της Νέας Τρίγλιας, ενώ το παιχνίδι του ΑΟΚ Βέροιας με τον Λασσάνη Κοζάνης δεν διεξήχθη καθώς δεν προσήλθαν οι δύο ομάδες.

ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  62
Ν. ΤΡΙΓΛΙΑ 46
Δεκάλεπτα: 18-13, 31-20, 44-34, 62-46
Διαιτητές: Τσούλης-Ιγνατίου
ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Τσιμέας ): Βουγιούκα 10, Λαδά, Βαφειάδη 11(1), Τσουτσουμπή 3, Καπνιά 2, Πλασταρά, Τσιριμώκου 4, Αλεξοπούλου, Γιασεμή 16(3), Σπυροπούλου 10, Σκοτεινιώτη 6 .
Ν. ΤΡΙΓΛΙΑ (Καραφεύγας): Μίχου Ε.2 ,Ελευθερίου Χ., Ντουρμπάκου, Καμπούρη 2 , Κανάνι, Δάικου Ν. 8, Ελευθερίου Α 2 ,Κομνηνού 10 , Τραιανού 5, Κριτσέπη, Δάικου Μ. 2 , Μίχου Α. 15.


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μπαίνουν κάποια πράγματα στην θέση τους,η ομάδα της Βεροιας ήταν αυτή που δεν προσήλθε στον δέυτερο αγώνα με τον Λασσάνη Κοζάνης και έτσι ο αγώνας κατοχυρώθηκε 20-0 υπέρ του Λασσάνη.Ο Λασσάνης ήταν στο τουρνουά μέρι τέλους και τερμάτισε δεύτερος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κρίμα για την δεύτερη θέση του Λασσάνη Κοζάνης. Έχει πολύ καλή ομάδα! Αλήθεια πως γίνεται βρε παιδιά σε ένα ολόκληρο τουρνουά να παίξει την Ασπίδα Ξάνθης μια συγκεκριμένη διαιτητής και να σφάζει όλες τις ομάδες που παίζαν εναντίον της Ξάνθης... Ειδικά στο παιχνίδι με την Βέροια η κοπέλα είχε οργιάσει...Ντροπή της...μόνο αυτό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Την τελευταία ημέρα των αγώνων, δεν ''κατέβηκαν'' ούτε η Βέροια, ούτε η Κοζάνη. Αυτό γράφτηκε στο ΦΑ, αφού κανείς απο τις δύο ομάδες δεν ήταν εκεί.
Το εαν είναι παρών ένας παράγοντας ομάδος, δεν σημαίνει οτι είναι και η ομάδα παρούσα.
ΚΑΙ οι δύο ομάδες μηδενίστηκαν, την δε 2η θέση πήρε ο ''Αίολος'' Τρικάλων.
Οτιδήποτε άλλο, είναι λάθος.