Μεταγραφές, επιστροφές και αποχωρήσεις από τον ΑΟ Πολυγύρου-Ο Κοτζαγιάννης στην ομάδα της Χαλκιδικής

Ο ΑΟ Πολυγύρου ανακοίνωσε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση για τη νέα σαιζόν, την απόκτηση από την ομάδα του Στρατωνίου του Θεόφιλου Κοτζαγιάννη.










Με την απόκτηση του συγκεκριμένου καλαθοσφαιριστή δυναμώνει σημαντικά κοντά στο καλάθι. Ο Κοτζαγιαννης αγωνίστηκε αρκετά χρόνια στη Γ εθνική με τις ομάδες του Στρατωνίου, Λασάνη Κοζάνης και Αρναίας καθώς και στη Β εθνική με την ομάδα του Στρατωνίου.

Στη νέα του ομάδα θα ενώσει τις δυνάμεις του με παίκτες που έχουν μεγάλη θητεία στα εθνικά πρωταθλήματα καθώς και τη νέα σαιζόν με τα χρώματα του Α.Ο.Π. θα αγωνίζονται οι Δημήτρης Πιπιλιάρης και Παναγιώτης Κρομύδας οι οποίοι επέκτειναν τη συνεργασία τους με το σύλλογο για ακόμη μία σαιζόν.

Επίσης, ο Α.Ο. Πολυγύρου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας και την παραμονή για τη νέα σαιζόν των Στέλιου Παπασαραφιανού, Σταύρου Αποστολίδη, Δημήτρη Χρηστίδη, Γρηγόρη Στιβαχτάρη.

Στην ομάδα επιστρέφουν δύο νεαροί καλαθοσφαιριστές ο Άρης και ο Δήμος Ζαγορίτης.

Τέλος ο σύλλογος της Χαλκιδικής ευχαριστεί τον Χρήστο Κουγιώνη για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο καθώς δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την προσπάθεια της ομάδας τη νέα σεζόν λόγω αυξημένων προσωπικών υποχρεώσεων όπως επίσης και τον Κώστα Τσιάρα που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Tρίγλια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια