Βασιλάκος: «Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά»

Ο μικρότερος προπονητής των αγώνων του 25ου Πανελληνίου Κορασίδων ήταν ο Βαγγέλης Βασιλάκος του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Σε ηλικία μόλις 25 ετών κατάφερε και οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Να τι  μας είπε:











«Δέκα μήνες συνεχόμενης δουλειάς μας οδήγησαν στην δεύτερη θέση στην Ελλάδα.  Παρά το μικρό της ηλικίας μας (μόνο τρεις παίκτριες 98αρες) κατορθώσαμε να κάνουμε δυο ήττες σε όλη την χρόνια.

Η εμπειρία του Πανελλήνιου ήταν πρωτόγνωρη για εμάς όποτε πέρα από τις πέντε αντίπαλες ομάδες είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το άγχος και την απειρία μας. Ημασταν άτυχοι γιατί παίξαμε με τον Άρη την πρώτη αγωνιστική. Παρόλα αυτά μπορέσαμε και διαχειριστήκαμε την ήττα και κατορθώσαμε και κάναμε εκπληκτική συνέχεια.

Φτάσαμε στην δεύτερη θέση έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος χωρίς να παίξουμε ούτε μια στιγμή ζώνη, παίζοντας όμορφο μπάσκετ και έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση πράγμα το όποιο αποδεικνύει και η μη ύπαρξη αθλήτριας μας στην καλύτερη πεντάδα. Είμαστε ομάδα που προσφέρουν όλοι.

Ο Κρόνος είχε την τύχη να φτάσει εδώ με δίκες του, γηγενείς αθλήτριες, δουλεύοντας καθημερινά με στόχο την προώθηση τους στο γυναικείο τμήμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα κορίτσια μου για τις ατέλειωτες ώρες που περάσαμε μαζί, όμως το ταβάνι μας απέχει πολύ ακόμα και συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά για να το φτάσουμε». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια