er

Ο Άρης στα τελικά του πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΚ

Ολοκληρώθηκε πλέον η τετράδα της τελικής φάσης του 17ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΚ, μετά και τη νίκη του Άρη επί του Άτλαντα, με 68-45.









Οι Θεσσαλονικείς με πρωταγωνιστή τον Κεφαλά (21π. 3τρ.) είχαν πάρει από νωρίς προβάδισμα και το διατήρησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Όσο για τους φιλοξενούμενους και νεοφώτιστους στο πρωτάθλημα, αθλητές του Άτλα, ήταν ανταγωνιστικοί όπως άλλωστε μας έδειξαν από τα πρώτα παιχνίδια.

Πλέον οι τέσσερις ομάδες που θα αναμετρηθούν σε μεταξύ τους αγώνες είναι οι: Ίρις Καβάλα, ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια, Δωδεκάνησος και Άρης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 30 - 31/05 και 01/06.

Δεκάλεπτα: 24-8, 36-20, 58-30, 68-45.
Διαιτητές: Προκοπίου-Δροσόπουλος.
ΑΡΗΣ (Χρυσοβέργης): Παντελίδης, Μαστροθύμιος, Χρηστίδης, Μαλτάς 8, Καλογιάννης 2, Κόπτσης 2, Κεφαλάς 21 (3), Χρυσοβέργης 8, Τσιντάρης 8, Οικονόμου 17, Βλαστός 2.
ΑΤΛΑΣ (Ζώτος): Ζώης 4,Κωνσταντινόπουλος 8, Αδαμόπουλος, Κότσαρης 10, Χαλδαίος 5, Ζαφειρόπουλος 12, Χριστοδούλου 6, Σπάθης, Κωνσταντινόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια