Μπήκε στις προπονήσεις της Εθνικής γυναικών η Λύμουρα-Εκτός η Παπαμιχαήλ και η Σκιαδοπούλου-Βίντεο με στιγμιότυπα

Η Λολίτα Λύμουρα είχε ένα μικρό ατύχημα πριν λίγες μέρες και δεν μπήκε από την Πέμπτη στις προπονήσεις της Εθνικής γυναικών.












Όπως διαβάζουμε στο www.sportshero.gr επρόκειτο να μπει από μεθαύριο αλλά η 29χρονη πόϊντ γκαρντ του Πρωτέα Βούλας δεν κρατιέται και ήδη από σήμερα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Τζώρτζη Δικαιουλάκου αφού ένιωσε καλύτερα.

Αντίθετα θα πρέπει να θεωρείται πολύ δύσκολη η αδύνατη η συμμετοχή στην αποστολή της ομάδας στην Λετονία για τα φιλικά της ερχόμενης εβδομάδας της Πέλης  Παπαμιχαήλ  που παραμένει τραυματίας στον αχίλλειο και ίσως χρειαστεί κάποιο διάστημα φυσιοθεραπειών για να επανέλθει υγιής. 

Η Στέλλα  Καλτσίδου έχει μπει κανονικά στο πρόγραμμα αν και σίγουρα  δεν είναι 100% έτοιμη και κάνει προσπάθειες για να επανέλθει στα γνώριμα στάνταρντς της κυρίως από φυσική κατάσταση αφού μην ξεχνάμε έχασε σχεδόν ολόκληρη την σεζόν λόγω τραυματισμού. Είναι όμως αποφασισμένη να επανέλθει, δείχνει ζήλο, πάθος όπως άλλωστε όλες οι διεθνείς και σίγουρα θα τα καταφέρει.


Παραμένει απούσα η Φαίδρα Σκιαδοπούλου που δεν θα μπορέσει να είναι παρούσα σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας αφού πρέπει να κάνει  το μεταπτυχιακό της  στην Θεσσαλονίκη και σε συνεννόηση με τον Ομοσπονδιακό κρίθηκε σκοπιμότερο να δώσει το παρών στο δεύτερο στάδιο και την Κίνα. Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε εντατικό ρυθμό στο ΟΑΚΑ και ο κ. Δικαιουλάκος δείχνει ικανοποιημένος από την διάθεση των διεθνών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια