Ο Αθλος Αλεξάνδρειας πάει μπασκετοδιακοπές

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του Άθλου Αλεξάνδρειας δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να πάρουν μέρος στην προετοιμασία των τμημάτων για επτά ημέρες, από 18 έως 24/08/2014 στην παιδική και αθλητική κατασκήνωση «YUPPI CAMP» με συνοδούς τους προπονητές της Ακαδημίας.








Πέρα από τις καθημερινές προπονήσεις του μπάσκετ, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις άρτιες εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Η κατασκήνωση YUPPI CAMP βρίσκεται στην Κρυοπηγή στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, δίπλα σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Κασσάνδρας.

Περισσότερα από 30 αθλήματα και δραστηριότητες! Δύο Πισίνες, γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, τένις, πινγκ πονγκ, μίνι γκολφ, τραμπολίνο,  ποδηλασία,  extreme sports , τοξοβολία και πολλά άλλα.

ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

α) Πλήρης διατροφή με 4 γεύματα ημερησίως, μενού ειδικά διαμορφωμένο για αθλητές,
β) Ιατρείο με γιατρούς και δύο νοσοκόμες (πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη),
γ) Έμπειροι ομαδάρχες και κοινοτάρχες βρίσκονται όλη την ημέρα με τα παιδιά,
δ) Ναυαγοσώστες και προπονητές συνοδεύουν τα παιδιά στις πισίνες, τη θάλασσα και τα αθλήματα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ  έχει εξασφαλίσει για τους αθλητές του για όλα τα παραπάνω (μαζί με τη μετακίνηση) την ειδική τιμή των 150 ευρώ ( προκαταβολή 50 ευρώ ).

Σε περίπτωση που έστω ο ένας από τους δύο γονείς είναι ασφαλισμένος σε κάποιο από τα ασφαλιστικά ταμεία που καλύπτουν τη δαπάνη φιλοξενίας των παιδιών για τις κατασκηνώσεις, το κόστος συμμετοχής θα είναι μόνο 40 ευρώ και αφορά τη μετακίνηση με λεωφορείο (Αλεξάνδρεια- Χαλκιδική) και κάποιες άλλες παροχές. Η επιστροφή από την κατασκήνωση την Κυριακή, 24/8/2014 θα γίνει με την ευθύνη των γονέων ( Ι.Χ.)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι δηλώσεις συμμετοχής για κατασκηνώσεις στα ασφαλιστικά ταμεία έχουν ήδη ξεκινήσει και υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο υποβολής.

Γι αυτό το λόγο πρέπει να δηλώσετε άμεσα τη συμμετοχή σας σε εμάς, αλλά και να επικοινωνήσετε με το ασφαλιστικό σας ταμείο, για να μάθετε τη διαδικασία εγγραφής του παιδιού σας. Είναι σημαντικό να μη χάσετε την προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών που απαιτούνται.

Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 18-24 Αυγούστου 2014 (7 ημέρες, 6 διανυκτερεύσεις) αφορά όλες τις ηλικίες και απευθύνεται σε παιδιά εντός και εκτός Ακαδημίας.

Περισσότερες πληροφορίες: ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (κιν): 6974066505

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια