Νίκη του Ευκλείδη για το πρωτάθλημα του ΕΚΘ

Στο κλειστό της Ευκαρπίας  η ομάδα του Ευκλείδη παρά τις απουσίες βασικών του παικτών, πήρε το ροζ φύλο αγώνα πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 48-41, λυγίζοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος που έχει ο Νόμος.






Η ομάδα του Ευκλείδη πήρε το προβάδισμα από το πρώτο λεπτό, δεν το έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα και ανέβασε τη διαφορά μέχρι τους 20 πόντους παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ, αλλά όπως συνήθως σχεδόν καθόλου άμυνα.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο μετά από την αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Τσουρέκα ο Ευκλείδης απέκτησε πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του και ο  Νόμος κατάφερε και πλησίασε απειλητικά στο σκορ, αναγκάζοντας τον προπονητή του Ευκλείδη να επαναφέρει  στο τελευταίο 3λεπτο τον τραυματία Τσουρέκα βάζοντας τέλος στις ορέξεις του Νόμου.

Καλύτεροι για τον Ευκλείδη ο Ευσταθίου μετά από καιρό, ο Παπαδόπουλος Αβρ. και ο σταθερότατος για μία ακόμη φορά  Σμυρνιός.  Από τον Νόμο ξεχώρισαν  οι  Κυρμανίδης και Τοπαλνάκος.

Δεκάλεπτα: 11-6, 30-16, 41-25, 48-41
Διαιτητές: Καλαϊτζίδου-Μαυρομανώλης
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ (Αλαιμάλης): Παπαδόπουλος Εμ. 3, Παπαδόπουλος Αβ. 10 (2), Γεωργιάδης 4, Τσουρέκας  11 (1), Ευσταθίου 14 (1) , Αλαιμάλης, Τζιαμπάζης,  Σμυρνιός 6.
ΝΟΜΟΣ (Καρυπίδης): Ψωμιάδης 2, Πάνος 4, Ταρνατώρος 2, Τοπαλνάκος 11 (1), Πύργος 5, Κυρμανίδης  14 (2), Αμάσογλου 3.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια