Μπουγιουκλή: «Παλικάρια οι αθλητές της Αναγέννησης Φλόγας»

Δεν κατάφερε να διατηρηθεί στη «μεγάλη» κατηγορία της ΕΚΑΣΘ η Αναγέννηση Φλόγα, καθώς παρά τη χθεσινή επιτυχία επί της Ακαδημίας Αστέρια, δεν ευνοήθηκε από την ισοβαθμία που σχηματίστηκε. Ωστόσο η προπονήτρια της ομάδας της Πολίχνης, Τάνια Μπουγιουκλή, στάθηκε στην υπερπροσπάθεια των παικτών της:











«Οι παίκτες της ομάδας είναι παλικάρια. Ο Καλλιώρας χτύπησε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του αγώνα, σταματήσαμε το αίμα, συνέχισε να αγωνίζεται και πήγε για ράμματα μετά τη λήξη. Η πρώτη διάγνωση για το Μπουτόπουλο αναφέρει ρήξη εμπρόσθιου χιαστού, που πιστεύω ότι το έπαθε από υπερβάλλοντα ζήλο.

Ο Μακαλέκας πήγε στον γιατρό με κάταγμα στην ποδοκνημική και έβαλε γύψο για δύο εβδομάδες. Το κάταγμα το έπαθε στο δεύτερο δεκάλεπτο και ενώ υπέφερε είπε ότι θα αγωνιστεί. Μόλις τελείωσε ο αγώνας δεν μπορούσε να περπατήσει. Εκανε άμυνα έτρεχε και έβαλε και έξι πόντους. Ακόμη στην προθέρμανση έσπασε το δάκτυλό του και ο Τσολακίδης.

Να σημειώσουμε ακόμη ότι είναι τιμωρημένοι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, οι βασικοί μας παίκτες Τζουβάρας και Χατζηβασιλειαδης. Παρόλα αυτά κερδίσαμε τον αγώνα και υποβιβαστήκαμε από μια σειρά συγκυριών και άσχημων αποτελεσμάτων με τις ομάδες που ισοβαθμήσαμε. Πραγματικά χαίρομαι που είμαι σε αυτή την ομάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια