Πήρε το ντέρμπι και την πρόκριση το εφηβικό του Αρη-Εντυπωσίασαν Μήτογλου, Πουλιανίτης

Καλύτερος στην πρώτη και την τελευταία περίοδο ο Αρης επικράτησε με 64-75 του Μαντουλίδη και προκρίθηκε στον τελικό των εφήβων της ΕΚΑΣΘ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.








Οσοι βρέθηκαν χθες στο «Ιβανώφειο» παρακολούθησαν ένα ιδιαίτερα θεαματικό παιχνίδι αντάξιο του ονόματος των δύο ομάδων. Ο Αρης ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με διαφορά 12 πόντων στο τέλος της πρώτης περιόδου, όμως ο Μαντουλίδης κατάφερε να περάσει μπροστά στην δεύτερη. 

Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στην πρωτοπορία μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο, εκεί όπου ο Αρης ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια τη νίκη. Το δίδυμο των Μήτογλου, Πουλιανίτη ήταν εντυπωσιακό από τους νικητές, που είχαν την ατυχία να τραυματιστεί ο Σιδηροηλίας, ενώ από το Μαντουλίδη πολύ καλοί ήταν οι Κουζέλογλου, Θωμαϊδης και Ανδρεάδης. Ο Μαντουλίδης είχε και αυτός μια ατυχία καθώς τραυματίστηκε ο Παπαδόπουλος.

Δεκάλεπτα: 15-24, 35-33, 52-51, 64-75
Διαιτητές: Θεοδώρου-Κοϊμτζόγλου
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ(Καραμανώλης): Ανδρεάδης 15, Ρεφατλλάρι 1, Γκολιάς 1, Καμάρας 1, Παπαδόπουλος Α., Κουζέλογλου 22(1), Θεοδωρίδης, Θωμαϊδης 18(3), Γκαβέζος 2, Γεροθανάσης, Συρόπουλος 7(1),
ΑΡΗΣ(Κεσαπίδης): Συδηρόπουλος 4, Παουλεάνου, Φώτογλου, Φλιώνης 7(1), Σιδηροηλίας 5, Πουλιανίτης 20(2), Βενετίδης 5(1), Μήτογλου 26, Καρανώτας 9.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια