Διαφορά 96 πόντων για τις νεάνιδες του Αρη-Στον τελικό της Μ. Τρίτης με αντίπαλο τον Ηρακλή

Εντυπωσιακές οι νεάνιδες του Αρη επιβλήθηκαν με 122-26 του ΕΟ Σταυρούπολης, στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ-φορ της ΕΚΑΣΘ πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη διαφορά πόντων στην Ιστορία των διοργανώσεων.







Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς ο Αρης παρά τις συνεχόμενες αλλαγές από τον προπονητή του και την ελάχιστη ώρα συμμετοχής των ατού του, ανέβαζε συνεχώς τον δείκτη της διαφοράς.
Δεκάλεπτα: 20-11, 55-20, 86-25, 122-26
Διαιτητές: Γραικός-Μαλτέσιος Ν.
ΑΡΗΣ (Μασλαρινός): Κιλαζίδου 15(1), Σύρρα 1, Αντωνιάδου Α. 16(1), Παπαρδέλα 15, Γιαννούδη 15, Γιοβανούδη 5, Χρηστίδου 6, Σολωμονίδου 2, Σολωμού 18(1), Πεχλιβανίδου 6, Χατζηαράπη 13, Τζιότζιου 8.
ΕΟΣ (Κουργιαννίδης): Σταυρίδου 4, Γονατίδου, Μουρατίδου 2, Κουτσίδου, Παπαδοπούλου, Καραγκούνη 3(1), Καραγιαννίδου 4, Κούση 7(2), Μπουκουβάλα, Χαλκίδου 4, Ντερκαραμπετιάν.


Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμείς βλέπαμε άλλο παιχνίδι φαίνεται.Ολοι στην κερκύδα γελούσαν με το team του Αρη. Τα σχόλιά τους δεν γράφονται.Παίκτρειες Α1 στο τέταρτο δεκάλεπτο έπαιζαν με τα κορίτσια του μίνι του ΕΟΣ. Τί άλλο να πεί κανείς? Απο το πρώτο λεπτό zone press σε όλο το γήπεδο. Απλά αστείοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλο θα ηταν πριν μιλησει καποιος να ξερει τι λεει...οι βασικες του Αρη επαιξαν ελαχιστα στο δευτερο ημιχρονο και η πιεση ηταν μονο στο πρωτο ημιχρονο!και εμεις στην κερκιδα ημασταν...μην προσπαθειτε να δημιουργειτε εντυπωσεις...εξαλλου υπαρχει και βιντεο του αγωνα!το λυπητηρο ειναι που η τεταρτη ομαδα της θεσσαλονικης παιζει με μινι σε ημιτελικο...αυτο πρεπει να μας προβληματισει!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
η μονη περιπτωση να μην εφευγε τοσο το σκορ στο 4ο δεκαλεπτο ηταν να μην επαιζε καμια απο τις 12 του αρη.ηταν τεραστια η διαφορα δυναμικοτητας.οσο φταινε οι μεγαλες ομαδες φταινε και οι μικρες που βαζουν μικρα παιδια σε τετοια παιχνιδια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
1.Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΗΤΗΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ
ΚΑΙ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ 100αρες.
2.ΠΗΡΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΚΑΣΘ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΕΑΝΙΔΕΣ.
3.ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ (ΠΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗ) ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ (ΕΝΤΟΣ - ΕΚΤΟΣ) ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.
4.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Ε.Ο.Σ. ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Α2 ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΑΙ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ.
5. ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ 94ΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 95ΑΡΕΣ ΕΡΙΧΝΕ 100ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 7-8 ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
6. ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΦΙΛΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ Ή ΑΓΚΑΛΙΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΕΚΑΝΑΝ.
7. ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΤΣ ΚΑΙ ΜΟΥΑΙ - ΤΑΙ ΑΦΟΥ ΣΦΥΡΙΧΘΗΚΑΝ (15 - 12 ) ΜΟΝΟ ΦΑΟΥΛ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.
Υ.Γ.
1.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ
<< ΟΙ ΑΥΤΟΙ>>
ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΖΑΜΕ.
2.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ Ο ΚΑΦΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΗΝ Μ. ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΙΣΧΥΕΙ.
3.ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ.



Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οποιος ξέρει ας μας πεί πόσες κοπέλες απο την ομάδα του Αρη έπαιζαν στο μίνι του Αρη.Εκεί πρέπει να προβληματιστείτε όλοι. Αντε καλό παιδομάζωμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επειδή μάλλον μερικοί έχουν επιλεκτική μνήμη,τελικά ποιος φταίει, αυτός που κάνει μεταγραφές ή αυτός που αφήνει - διώχνει τους παίκτες ή τις παίκτριες, γιατί δεν έχει στόχους ή γιατί συντηρεί τα τμήματα υποδομής μόνο για εισπρακτικούς λόγους κ.λ.π.
Πριν τέσσερα με πέντε χρόνια, ο Εύοσμος, η Θέρμη, η ΜΕΝΤ κατέβαιναν με δεκαπέντε άτομα στις αποστολές είτε μίνι, είτε κορασίδες, είτε νεάνιδες, και μάλιστα με εντυπωσιακά αποτελέσματα,στις αρχικές φάσεις τουλάχιστον.
Που πήγαν όλα αυτά κορίτσια?
Φυσικά εκεί που μπορούσαν να εξελιχθούν ή να τους δοθούν περισσότερες ευκαιρίες.
Μετά οι παράγοντες των άλλων ομάδων φταίνε?
Καλό είναι να κάνουμε όλοι και την αυτοκριτική μας που και που?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. !!!!3