Διαφορά 64 πόντων για τον Θερμαϊκό

Μια ακόμη εύκολη νίκη έγραψε στο ενεργητικό της η ομάδα του Θερμαϊκού επικρατώντας εκτός έδρας της Δόξας Πενταλόφου με το εμφατικό 31-95.






Οι «μελανόλευκοι» χρειάστηκαν ουσιαστικά ένα ημίχρονο προκειμένου να εξασφαλίσουν το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον… ουραγό της βαθμολογίας. Με τους γηπεδούχους να είναι για ένα δεκάλεπτο ανταγωνιστικοί, το σύνολο του Δημήτρη Νέτα επιβάλλοντας τον ρυθμό του υπέταξε τον αντίπαλο μετατρέποντας την αναμέτρηση σε υγιεινό περίπατο και ταυτόχρονα ένα τεστ ενόψει της «μάχης» κορυφής του ομίλου κόντρα στους Μύθους Χαλάστρας.

Για τους «σιδηροδρομικούς» ξεχώρισε με την παρουσία του ο Αλέξης Κωτσάκης (12 ασ.), τόσο στο οργανωτικό όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι. Δυναμική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Γιάννης Οικονόμου (6 κλεψ.), Παναγιώτης Χατζηαποστολίδης (9 ριμπ.), ενώ άξιο σχολιασμού είναι πως δεν υστέρησε κανείς σε απόδοση.
Δεκάλεπτα: 14-22, 20-45, 25-67, 31-95.
Διαιτητές: Ιγνατίου-Ζάνεβ
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Τούσκας Θ.): Τούσκας Κ. 10, Αγερίδης 2, Γιοφκάς Χ., Γιοφκάς Θ., Γιοφκάς Σ., Μάσκας 9, Τούσκας Θ. 8(1), Καρκαρής 2, Σεραφειμίδης.
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ (Νέτας): Κωτσάκης 14, Οικονόμου 13, Μπαχαράκης 18, Γκρεκίδης 10, Αλβανός 10, Πολυμέρου 8, Χατζηαποστολίδης 6, Αγγελόπουλος 10, Παπαδόπουλος 6.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια