Στον τελικό της Ανατολικής Θεσσαλονίκης ο Μαντουλίδης-Επικράτησε μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι με 34-38 του Ελληνικού Κολεγίου-Φωτορεπορτάζ από τον Σωτήρη Μπαρμπαρούση (6972-928927)

Υστερα από ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη επικράτησαν με 34-38 του Ελληνικού Κολλεγίου και προκρίθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος Λυκείων Ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπου θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή στις 11:00 στο «Ιβανώφειο» το Αριστοτέλειο Κολλγιο.




Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός, καθώς το Ελληνικό Κολέγιο παρά το ότι αγωνίστηκε χωρίς τους Κόνιαρη και Κώττα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και πάντοτε κοντά στο σκορ, καθώς οι νικητές είχαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του με μικρή όμως διαφορά.
Οκτάλεπτα: 12-15, 20-21, 25-28, 34-38
Διαιτητές: Ζάνεβ-Τσανακτσίδης
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ (Τσιότρας): Στεφανίδης 10(1), Τσούκας 3(1), Τσουτσούκας 1, Αποστόλου, Καραγιαννάκης 9, Λεμονιάς 6, Παουλεάνου 5, Αμανατίδης.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ(Αγγέλης): Χατζηπαππάς, Ρεφατλλάρι 6(2), Λεμονάκης 4, Βενετόπουλος 2, Τσακίρης, Γκαβέζος 4, Γαϊτανίδης 4, Συρόπουλος 13(4), Γεροθανάσης, Μητακίδης, Ανδρεάδης 4.













Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπορεί να μας πει κανείς γιατί δεν αγωνίστηκε ο Κωττας??? Γιατι για τον Κονιαρη κάτι ακουσαμε?? 5 λεπτά θα ήταν ισως αρκετά για να γυρίσει το παιχνίδι. ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
eisai asxetos file . asto kalitera
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού εγώ όπως λες είμαι άσχετος απάντησε μου εσύ στο ερώτημα!!! Και καλό θα ήταν να μας απαντήσει επίσημα το Ελληνικό Κολέγιο. ..