Οι κληρώσεις για τα μπαράζ ανόδου και κατάταξης της Γ2 ανδρών λεπτό προς λεπτό από τα γραφεία της ΕΚΑΣΘ-Τι προβλέπει η προκήρυξη

Για σήμερα στις 17:00 στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι κληρώσεις των μπαράζ ανόδου και κατάταξης της Γ2 ανδρών. Σύμφωνα με την προκήρυξη, ο τέταρτος και ο πέμπτος κάθε ομίλου θα παίξουν χιαστί κατόπιν κλήρωσης σε δύο αγώνες.






Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους ομάδες που κατέλαβαν ίδια βαθμολογική θέση  και ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Οι νικητές των παραπάνω αγώνων θα παίξουν μεταξύ τους, ένας με όλους σε ένα γύρο σε ουδέτερο γήπεδο, για τις θέσεις 13 έως 16 της τελικής βαθμολογικής κατάταξης.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 13η και 14η θέση ανέρχονται στην Γ1 κατ. Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2014/15.

Εφόσον χρειαστεί, οι ηττημένοι θα παίξουν κατά τον ίδιο τρόπο για τις θέσεις 17 έως 20 της τελικής βαθμολογικής κατάταξης της Γ2 κατ. Ανδρών αγων.περ.:2013/14.

Οι ομάδες που κατέλαβαν την τέταρτη και πέμπτη θέση και συμμετέχουν στην κλήρωση είναι από τον πρώτο όμιλο η ΔΕΗ και ο ΠΑΟΚ Κυμίνων Νέων Μαλγάρων, από τον δεύτερο ο Μακεδονικός Λητής και ο Αγιος Γεώργιος Ασπροβάλτας με ερωτηματικό ποιος είναι τέταρτος, από τον τρίτο ο Βίκτωρ και ο ΓΣ Μενεμένης και από τον τέταρτο Πλατεία και Κένταυροι.

Ο τέταρτος και ο πέμπτος κάθε ομίλου θα παίξουν χιαστί σε δύο αγώνες ως εξής:

Ν1 ΓΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ-ΠΛΑΤΕΙΑ
Ν2 ΠΑΟΚ ΚΥΜΙΝΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ η ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
Ν3 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ η ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ-ΒΙΚΤΩΡ
Ν4 ΔΕΗ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ\

Οι νικητές των παραπάνω αγώνων θα παίξουν μεταξύ τους, ένας με όλους σε ένα γύρο σε ουδέτερο γήπεδο, για τις θέσεις 13 έως 16 της τελικής βαθμολογικής κατάταξης, ως εξής:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ν2-Ν3
Ν4-Ν1

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ν1-Ν2
Ν3-Ν4

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ν2-Ν4
Ν1-Ν3

Ακόμη έγινε η κλήρωση των αγώνων των τεσσάρων πρώτων των ομίλων για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της κατηγορίας που θα παίξουν ως εξής:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΠΑΣΤΕΡ-ΑΚ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΚ ΠΑΝΟΡΑΜΑ-ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ-ΠΑΣΤΕΡ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΑΣΤΕΡ
ΑΚ ΠΑΝΟΡΑΜΑ-ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πότε ξεκινούν οι αγώνες; μήπως ανεβαίνουν τέσσερις;