Έκλεψε ξανά την παράσταση ο 13χρονος Σούλης της Νίκης Βόλου

Η Νίκη Βόλου παραδοσιακά θεωρείται μία από τις ομάδες της Μαγνησίας που διαθέτουν εξαιρετικές ακαδημίες στο άθλημα του μπάσκετ και έχει βγάλει κατά καιρούς αρκετούς καλαθοσφαιριστές, που έχουν αναδειχθεί μέσω των μικρών Εθνικών ομάδων, αλλά και έχουν διακριθεί στις Εθνικές κατηγορίες.






Όπως διαβάζουμε στο http://www.magnesiasports.gr αυτή η σεζόν στη Β’ Εθνική και η πορεία της ομάδας μέσα από πολλά προβλήματα, έδωσε την ευκαιρία σε έναν 13χρονο να κλέψει την παράσταση και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Αγωνίστηκε μόλις σε δύο ματς της Β’ Εθνικής, ωστόσο η παρουσία του έστω κι αυτό το λίγο, ανάγκασε τον κόσμο που ήταν στην κερκίδα να τον χειροκροτήσει και το νεαρό της ηλικίας του σε σχέση με το αγωνιστικό του θράσος, ανάγκασε τα ΜΜΕ να ασχοληθούν μαζί του.

Στο παιχνίδι με την Καλαμαριά ο 13χρονος, Θοδωρής Σούλης, σκόραρε ξανά και έδειξε ότι μόνο σύμπτωση δεν ήταν το πρώτο του καλάθι στις εθνικές κατηγορίες.

Με 1/1 δίποντα, ένα κλέψιμο και μία ασίστ στο τελευταίο ένα λεπτό στο δεύτερο αγώνα του στη Β' Εθνική, για άλλη μια φορά τράβηξε τα βλέμματα επάνω του και πήρε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του αλλά και των αντιπάλων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια