Νίκη με Χριστοφορίδη-Μητσκόπουλο τα Μετέωρα

Με τους δύο Θοδωρήδες- τους σημερινούς εορτάζοντες (ημέρα της γυναίκας, γαρ)- να πιάνουν εξωπραγματική απόδοση στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με αντίπαλο το Νέστορα, τα Μετέωρα κατάφεραν να επιβληθούν με 69-46.




Όπως σχολιάζει η ομάδα των νικητών, «παρά την αρχική τους έκπληξη (καθώς κλήθηκαν να παίξουν «διπλό», χαλώντας την παράδοση των «3 on 3»), οι παίκτες των Μετεώρων στηρίχθηκαν από την πρώτη περίοδο στις στιβαρές πλάτες του Χριστοφορίδη που οργάνωνε, εκτελούσε και τρέκλιζε με θαυμαστή χάρη στο παρκέ , φτάνοντας από νωρίς τη διαφορά στους +10 πόντους.

Όταν, μάλιστα, ο σεσημασμένος σκόρερ Γιαννάκης συνειδητοποίησε- με καθυστέρηση 28 χρόνων- πως το μπάσκετ δεν είναι ατομικό άθλημα και η μπάλα δεν είναι μόνο δική του (με αποτέλεσμα να κάνει ρεκόρ καριέρας στις ασίστ με δύο), όλα έγιναν ευκολότερα για το σύνολο του coach Καραγιαννίδη.

Ειδικής μνείας χρίζει τόσο ο έτερος Θοδωρής- ο Μητσκόπουλος- που βοήθησε ποικιλοτρόπως την ομάδα του (κυρίως από τη στιγμή που πέρασε στον πάγκο), όσο και οι Παφραλίδης, Τόλοζλης που συνεισέφεραν τα μέγιστα στον ψυχολογικό τομέα με τα διάφορα «πάμε», «μπράβο», «δε βλεπόμαστε» που ξεστόμιζαν σε κάθε τάιμ- άουτ. 

Τέλος, ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στους πιστούς οπαδούς των Μετεώρων (και τους επτά) που μετέτρεψαν γι’ ακόμα μία φορά το κλειστό της Πολίχνης σε πύρινο καμίνι με τη μουρμούρα τους, μιας και δε σταμάτησαν δευτερόλεπτο να μιλάνε μεταξύ τους».

Δεκάλεπτα: 23-12, 34-19, 51-35, 69-46
Διαιτητές: Μπίκης-Αγραφιώτης Γρ.
ΜΕΤΕΩΡΑ (Καραγιαννίδης): Γιαννάκης 17 (3), Πετρίδης 25 (1), Τόλοζλης 2, Τζέκος, Κασάπης 3 (1), Παφραλίδης 8, Μητσκόπουλος 2, Χριστοφορίδης 12 (2).
ΝΕΣΤΩΡ (Ζωγράφος): Γάκης 11 (1), Ζωγράφος 4, Θεοχαρόπουλος 2, Μπαρλάς 5, Γκάτζος 7, Σακελλαρίδης 5, Δημητρίου 7, Φακαλής 2, Μανεσίδης, Σιδέρης 3.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια