Ηττα με διαμαρτυρίες για αντιαθλητική συμπεριφορά για το Ναύαρχο Βότση-Αμεση αντίδραση από τον Σύνδεσμο Φίλων ΑΣ Χορτιάτη

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Χορτιάτης στην έδρα του με 69-62 επί του Ναύαρχου Βότση σε χθεσινό αγώνα για την Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δια του προπονητή τους, Τάσου Μανωλόπουλου, διαμαρτύρονται για την συμπεριφορά των αντιπάλων τους τονίζοντας τα εξής: 








«Τα παιδιά πάλεψαν και έδειξαν από την αρχή ότι ήθελαν το ροζ φύλλο αλλά κάποια λάθη στο δεύτερο ημίχρονο μας στέρησαν την νίκη αν και φτάσαμε να κερδίζουμε και με 15 πόντους. Κάποιες εκτός φάσης κλοτσιές των αντιπάλων και κάποια χτυπήματα στα γεννητικά όργανα, εσκεμμένα, που έμειναν ατιμώρητα ήταν στο πνεύμα του ευ αγωνίζεσαι του αθλήματος και κρίνονται άσχετα με το αποτέλεσμα διότι φυσικά οι «αθλητές» που τα έκαναν έπρεπε να συνεχίζουν να παίζουν και να επηρεάζουν το ματς.

Άλλωστε η εντολή στο ημίχρονο των αντιπάλων στα αποδυτήρια ήταν, μόλις συμπληρώσουν τέσσερα φάουλ, κάντε μπάσιμο και πέστε με οποιονδήποτε τρόπο να πάρετε φάουλ. Όλοι ευχαριστημένοι λοιπόν και με πρόοδο για το άθλημα της καλαθόσφαιρας».

Διαιτητές: Τζιοπάνος Ν.-Εμμανουήλ
ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ (Παράδας-Κυπραίος): Κεσίδης 6(1), Αργύρας 10, Τσάικος 17(3), Καρακωνσταντινίδης, Κωστινούδης 14, Χατζηνικολάου, Τράσκας 13, Αλμπάνης 9.
Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Μανωλοπουλος-Γκογκάκης): Κονιώρης, Κωνσταντινέλης 6, Οικονόμου 4, Σείσης 3, Λυπηρίδης 10(1), Καρπούζας 3, Μηντζαρίδης, Καλαιτζής 12(1), Πολύζος 8(1), Κουκοβίνος 12, Παπαδόπουλος 4.

Β. Γούναρης: «Οταν χάνεις, θολώνεις»

Από τον πρόεδρο του Συνδέσμου φίλων του ΑΣ Χορτιάτη, Βασίλη Γούναρη, πήραμε την εξής απάντηση στα λεγόμενα του προπονητή του Ναύαρχου Βότση:

«Αυτός ήταν ένας Χορτιάτης από τα παλιά. Ξέρετε, τότε που ανέβαιναν ομάδες να παίξουν στην έδρα μας και λέγανε «που να κερδίσουμε εκεί πάνω». Μπορεί γενικά σαν ομάδα να έχουμε τάσεις αυτοκαταστροφής εδώ και χρόνια, αλλά ντέρμπι ανόδου στο γήπεδο μας, δεν παίρνει κανείς. Και αν θα πάρει ποτέ, είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Και επειδή βλέπω κάτι νιαουρίσματα από δεξιά και αριστερά, η νίκη του Χορτιάτη ήταν πεντακάθαρη. 

Τώρα για κάτι καταγγελίες για κλωτσιές στα γεννητικά όργανα και άλλα τέτοια γραφικά, από ότι θυμάμαι ο αντίπαλος στο πρώτο παιχνίδι, μας υποδέχθηκε στην έδρα του με λουλούδια και με ένα κουτί δεύτερο κέρασμα για κάθε παίκτη… Βέβαια όταν χάνεις , θολώνεις και θυμάσαι το ευ αγωνίζεσθαι. Και ας έχεις δώσει εντολή για καραγκιοζλίκια σε κάθε παίκτη σου που τον αποκαλείς και «baby».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Βότσης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, βρήκε κάτι ξεχασμένα σουτ από έναν ψηλό, προηγήθηκε μεν, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν θέμα χρόνου να κάνουμε το comeback.

Αφού ο παίχτης με το νούμερο πέντε στη φανέλα, προσπάθησε να βγάλει τον Τσάικο εκτός αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο το κατάφερε (χωρίς φυσικά να έχει καμία εντολή, να κάνει τον νεκρό σε κάθε επαφή από τον προπονητή του), η ομάδα έβρισκε λύσεις από τους ψηλούς της, που ήταν πραγματικά εξαιρετικοί στην επίθεση. Τα «babies on fire» του Μανωλόπουλου για 16 αγωνιστικά λεπτά, έβαλαν 13 πόντους, αφού είχαν επηρεαστεί, από την «πύρινη» έδρα και το physical game της ομάδας και όπως ήταν αναμενόμενο, το παιχνίδι πήρε το δρόμο του».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια