Νίκη στο νήμα επί του Μήτογλου για τον Χαραλαμπόπουλο στον τελικό καρφωμάτων του all star game των νέων

Μετά από έναν διαγωνισμό, ο οποίος είχε θέαμα, αλλά και αγωνία, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής, καθώς επικράτησε στο… νήμα του Κώστα Μήτογλου.




Όπως γράφει το www,superbasket.gr εκτός από εξαιρετικά ταλαντούχος αθλητής, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδειξε πως είναι και εξαιρετικά αλτικός! Αυτό το επιβεβαίωσε με την εμφάνιση του στο διαγωνισμό καρφωμάτων των Rising Stars, καθώς επικράτησε των αντιπάλων του, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής.

Σε έναν διαγωνισμό όπου συμμετείχαν οι Κώστας Μήτογλου, Ιωάννης Παπαπέτρου και Δημήτρης Αγραβάνης, μαζί με τον νεαρό φόργουορντ του Παναθηναϊκού, το θέαμα περίσσευε.

Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού ο Κώστας Μήτογλου συγκέντρωσε 85 βαθμούς, όσους και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου, λόγω ενός κακού καρφώματος του, περιορίστηκε στους 48 βαθμούς. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος από την άλλη ξεχώρισε από το ξεκίνημα, έχοντας 91 βαθμούς.

Η δεύτερη θέση κρίθηκε ανάμεσα σε Μήτογλου και Αγραβάνη, με τον φόργουορντ του Άρη να επικρατεί με 47 βαθμούς, έναντι 40 του συναθλητή του.

Στον τελικό ο Χαραλαμπόπουλος αντιμετώπισε τον Μήτογλου και επικράτησε για 1 βαθμό (92-91), παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο το εισιτήριο για τον μεγάλο διαγωνισμό της Κυριακής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια