Νανάκος: «Χρειάζεται συσπείρωση στον ΠΑΟΚ για να μείνουμε στην Α1...»

Με το νικηφόρο 66-67 του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στον Αγ. Δημήτριο ο προπονητής της ομάδας Σταύρος Νανάκος δήλωσε στο www.sportshero.gr:






« Ήταν μια σημαντική νίκη αλλά έγινε η μισή δουλειά. Πρέπει να νικήσουμε και την Τετάρτη για μείνουμε στην Α1 και χρειάζεται συσπείρωση από όσους αγαπούν την ομάδα. Πρέπει όλος ο φίλαθλος κόσμος να σταθεί στο πλευρό μας και να έρθει να βοηθήσει την ομάδα στο κρίσιμο σημείο. Και δεν εννοώ αυτούς που έχουν την όποια αντιπάθεια προς το πρόσωπό μου. Αυτοί πρέπει να βάλουν μπροστά την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ και να έρθουν να βοηθήσουν,  διαφορετικά ας κάτσουν σπίτι τους.

Τα κορίτσια σήμερα έδειξαν καρδιά και σε μια φίλαθλη και εξαιρετική να το τονίσω αυτό ατμόσφαιρα με πολύ κόσμο, έδειξαν χαρακτήρα και αν δεν ήταν τόσο καλή η Σπαθάρου  θα επικρατούσαμε πιο άνετα. Ο Κρόνος είναι μια πολύ καλή ομάδα και ο αγώνας της Τετάρτης θα είναι 50-50.

Γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας και δεν νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε εκπλήξεις. Είναι σίγουρα θέμα ημέρας και οφείλω να αποδώσω τα εύσημα σήμερα σε όλες τις κοπέλες γιατί μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα την περασμένη Κυριακή έδειξαν ευψυχία και σήμερα έπαιξαν σπουδαία για αυτό και νικήσαμε. Κάναμε πολύ καλά κάποια πράγματα στο γήπεδο, ελέγξαμε πλήρως τον ρυθμό και παρότι νικήσαμε δύσκολα και η τύχη πάντα παίζει τον ρόλο της σε ανάλογες περιπτώσεις νομίζω ήταν δίκαιη η επικράτησή μας. Όπως και να έχει μεθαύριο τους χρειαζόμαστε όλους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια