Ο Χ. Καπόν και ο Γ. Προεστός στο Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης Χασδάι Καπόν κι ο επί σειρά ετών προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας, Γιώργος Προεστός ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Λάκη Τσάβα (πρέσβη του Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ) και ξεναγήθηκαν από τον Γιωργή Μπουσβάρο στις εγκαταστάσεις του.





«Η επίσκεψη μου εδώ ξύπνησε κάποιες παιδικές μου μνήμες καθώς στην ΧΑΝΘ ξεκίνησα το σχολείο το 1968 όταν στις εγκαταστάσεις της λειτουργούσε και νηπιαγωγείο. Κι εγώ και όλη μου η οικογένεια έχουμε γαλουχηθεί στις αξίες της ΧΑΝΘ. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της για την προσπάθεια, εύχομαι να ζήσει και να μεγαλουργήσει για ακόμη 100 χρόνια», δήλωσε ο κ. Καπόν.

Ο Γιώργος Προεστός από την πλευρά του δήλωσε: «Έλειπε ένα μουσείο για το μπάσκετ και μπράβο στην ΧΑΝΘ για την απόφαση της να πάρει αυτή την πρωτοβουλία ώστε να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι».

Πλην του Λάκη Τσάβα, τους κ.κ. Καπόν και Προεστό υποδέχθηκαν στο Μουσείο της ΧΑΝΘ ο προϊστάμενος των Αθλητικών ομάδων Μανώλης Ανδρεαδάκης και υπεύθυνη των ξεναγήσεων Μαντώ Τσατσαρή.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια