Νέο «διπλό» για το Μακεδονικό Λητής

Την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Μακεδονικός Λητής καθώς το απόγευμα της Κυριακής έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα από το κλειστό γήπεδο της Ηλιούπολης, επικρατώντας των Ελπίδων Ηλιούπολης με 56-67, σε ένα παιχνίδι όπου ο πρώτος σκόρερ του Καλιφούλης




Σε σχόλιό της η ιστοσελίδα των νικητών αναφέρει: «Σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Μακεδονικός έπαιξε καλό μπάσκετ, ενώ υπήρχαν και στιγμές που η ομάδα ήταν εξαιρετική. Ως συνήθως η πιεστική άμυνα και οι αιφνιδιασμοί ήταν τα δύο στοιχεία που έδωσαν την νίκη στην ομάδα μας. Θετικό σημείο ο πλουραλισμός στην επίθεση. Στο παιχνίδι είχαν συμμετοχή και οι δώδεκα παίχτες της ομάδας μας. Σκόραραν οι εννιά, ενώ πέντε παίχτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Αρνητικά σημείο τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ που έδωσαν την δυνατότητα στους γηπεδούχους να κάνουν δεύτερες επιθέσεις.

Οι Ελπίδες Ηλιούπολης άντεξαν μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο κύλησε χωρία καμία ομάδα να μπορέσει να ξεφύγει στο σκορ (12 – 12).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Μακεδονικός πάτησε γκάζι και άρχισε να χτίζει μια διαφορά υπέρ του. Παίζοντας καλή άμυνα κατάφερε να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων και το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 22 – 29.

Στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου ο Μακεδονικός έπαιξε καταπληκτικό μπάσκετ και κατάφερε να ξεφύγει με 15 πόντους διαφορά. Στο δεύτερο μισό του δεκλέπτου κάποια λάθη που έγιναν στην επίθεση και τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, έδωσαν την δυνατότητα σους γηπεδούχους να μειώσουν και έτσι το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 38 – 46.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα μας διατηρούσε συνέχεια μια διαφορά που κυμαίνονταν 12 με 15 πόντους. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να πλησιάσουν στο σκορ.

Και οι δώδεκα παίχτες της ομάδας μας συνέβαλαν στο να φτάσουμε στην νίκη. Όπως αναφέρθηκε, η πιεστική άμυνα και οι αιφνιδιασμοί ήταν τα δύο στοιχεία που έδωσαν την νίκη στην ομάδα μας. Ειδικά τρεις αιφνιδιασμοί που έβγαλε η ομάδα μας στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν πραγματικά για σεμινάριο, καθώς συμμετείχαν και οι πέντε παίχτες με την μπάλα να αλλάζει χέρια με απίστευτη ταχύτητα.

Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας μας που ήταν στο γήπεδο και τους αφιερώνουμε την νίκη».


Δεκάλεπτα: 12-12, 22-29, 38-46, 56-67
Διαιτητές: Ιγνατίου-Τσανακτσίδης
ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Καλαϊτζόγλου): Ασλανίδης, Σκίπης, Λαγός 2, Κατσουπάκης 2, Τριανταφυλλίδης 2, Δημητριάδης 4, Κεχαγιάς 19, Κωνσταντινίδης 16, Κασούμης 4, Τερμεντζής 6, Καλαϊτζόγλου 1, Αλβανός.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ (Καμούρας): Γαμβράκης, Ανδρεανούδης, Ανθυμίδης 2, Ζαμπούλης 12 (2), Ιωσηφίδης 1, Παπαντωνίου 11, Μαρούδας 10, Βαλιάνης 15, Σπαθάρης 4, Παπαδόπουλος Σοφ.10 (1), Τσαλιγόπουλος 2, Παπαδόπουλος Στ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια