Δήλωση με αιχμές από τον Κώστα Χρήστου: «Υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας και φιλοδοξιών με μέλη του ΔΣ»

Από τον Κώστα Χρήστου λάβαμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι δήλωση, απάντηση στο κείμενο που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο:












«Μετά από 16 μήνες στην ομάδα της Γέφυρας αποφάσισα να αποσυρθώ - παραιτηθώ μόνο για φέτος λογά διαφοράς φιλοσοφίας και φιλοδοξιών με πολλά άτομα από το Δ.Σ.

Ηρθα με όνειρα και φιλοδοξίες στο χωριό απ όπου κατάγομαι για να κάνει η ομάδα βήματα προόδου τόσο στον αντρικό τμήμα όσο και στα τμήματα υποδομής αφήνοντας στην άκρη προτάσεις από ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών.

Δυστυχώς όμως κάποιοι βάζουν φρένο στα όνειρα και τις φιλοδοξίες αυτές εξυπηρετώντας δικά τους προσωπικά, οικογενειακά και φιλικά τους συμφέροντα. Ισως δεν προχωρούσα σε αυτήν τη δήλωση αν δεν πετούσαν λάσπη προς το πρόσωπο μου από άτομα που η μονή σχέση που έχουν με την πορτοκαλί μπάλα είναι ότι την ακούμπησαν στο διάλειμμα στο σχολειό τους.

Μόνο τρία άτομα από το Δ.Σ. της Γέφυρας προσπάθησαν να με μεταπείσουν όπως και οι περισσότεροι γονείς των παιδιών. Η τιμωρία μου ήταν η αφορμή για την απόφαση αυτή μετά από διαφωνίες πολλών μηνών.

Υ.Γ.1: Ευχαριστώ τον κόσμο της Γέφυρας που αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή κάτι πρωτόγνωρο για το χωριό.
Υ.Γ.2: Ευχαριστώ τους περισσότερους συμπαίκτες, τα παιδιά των ακαδημιών και τα άτομα που ήταν κοντά στην ομάδα.
Υ.Γ.3: Πολλές φορές παιδιά ακαδημιών προπονούνται μόνα… Πατεράδες, αδέρφια κοουτσάρουν αγώνες λόγω έλλειψης οργάνωσης. Τώρα τι έχει σειρά;

Υ.Γ.4: Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι οι πρωταγωνιστές σε ένα παιχνίδι είναι οι παίκτες και κάνεις άλλος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια