Ζευγώλης: «Σιγά σιγά θα περάσουμε στην αντεπίθεση»

Η θέση του Αθηναϊκού στον βαθμολογικό πίνακα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του συλλόγου, δεν αντικατοπτρίζει τις προσδοκίες και τις δυνατότητες της ομάδας, η οποία -όπως τόνισε και ο κόουτς, Γιώργος Ζευγώλης- σιγά σιγά θα περάσει στην αντεπίθεση.






Αύριο στις 16.30 θα αντιμετωπίσει στο Μετς το Ελληνικό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και θέλει το «διπλό» για να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. «Το Ελληνικό είναι μια πολύ καλή και γεμάτη ομάδα. Επίσης έχει στον πάγκο του μια πολύ αγαπημένη προπονήτρια, την Ελένη Καπογιάννη, η οποία υπήρξε και παίκτριά μου. Την εκτιμώ πολύ», δήλωσε ο Γιώργος Ζευγώλης. 

«Εμείς θέλουμε να δείξουμε την καλή δουλειά που έχει γίνει και να παίξουμε καλύτερα. Είναι δεδομένο πως θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Ευτυχώς δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς και η Γλυνιαδάκη, η οποία θα είναι στην 12άδα και ίσως χρησιμοποιηθεί έστω και για λίγο. Σιγά σιγά περνάμε στην αντεπίθεση...».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια