Ανετη επικράτηση για τους παίδες του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών

Με νίκη εντός έδρας συνέχισε τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις το παιδικό τμήμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών κερδίζοντας στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης τον Ίκαρο Γιαννιτσών, με 66-44.





Σε ένα παιχνίδι που ενδιαφέρον υπήρχε μόνο στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου πήρε το ροζ φύλλο αγώνος και ταυτόχρονα την τέταρτή του νίκη στο πρωτάθλημα καθώς και την πρώτη του για το νέο έτος.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των γηπεδούχων, Χαράλαμπος Χαριτίδης τόνισε:

«Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο με πολλά λάθη από την πλευρά μας καταφέραμε και πήραμε το ροζ φύλλο χάρη στην επιμονή μας και το πάθος μας για την νίκη κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Πλέον μπορώ να πω ότι η ομάδα μας είναι πιο ανταγωνιστική σε σχέση με τον πρώτο γύρο παίζοντας ένα ποιοτικότερο μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που για άλλη μία φορά έδωσε το βροντερό παρών και ήταν δίπλα μας. Αυτό το ματς αποτελεί παρελθόν όμως γιατί έχουμε στην συνέχεια δύσκολα παιχνίδια με σοβαρούς αντιπάλους και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Δεκάλεπτα: 19-8, 32-24, 48-32, 66-44
ΜΕΓΑΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Χαριτίδης): Κοσμίδης 2, Μπουτάκης 7, Βασιλειάδης 3, Γιαννόπουλος 2, Ασάρβελης 3, Καράμπελας 7, Σοιλεμέζογλου, Κακουλίδης, Κομκής 6, Καλτσίδης 2, Στόιτσης 32 (1).
ΊΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σερέτης): Θωμαϊδης, Φυτίλης, Σπόντης 6, Πατσάνης 1, Ντιούδης 4, Τζίτζικας, Βελισκάκης 13, Μπέρμπερι 3 (1), Αχλατλής 3, Τσέλα 4, Ελευθεριάδης 10, Παπαδόπουλος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια