Ο Γιώργος Νταλάρας στο Black is…a!ive με «Δύο πιάνα, Μια φωνή»

Ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τρεις μοναδικές βραδιές στο Black is…a!ive.












Μετά την πολύ θερμή υποδοχή του κοινού που παρακολούθησε τις συναυλίες «Δυο Πιάνα, Μια Φωνή» με τους συνθέτες Γιώργο Ανδρέου και Βάσο Αργυρίδη στην Κύπρο,ο Γιώργος Νταλάρας με τον Γιώργο Ανδρέου ξεκινάνε από τη Θεσσαλονίκη μια σειρά συναυλιών από το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου.

Τη σκηνή θα μοιραστεί μαζί τους ο εξαίρετος πιανίστας και μουσικός Γιώργος Παπαχριστούδης, η Ευτυχία Μητρίτσα, μια τραγουδίστρια της νέας γενιάς και μουσικός (παίζει πιάνο και ακορντεόν) και αυτό έχει σημασία, που ξέρει να «τα λέει» τα λαϊκά, τα έντεχνα και τα παραδοσιακά, ενώ συγχρόνως να παραμένει παιδί της εποχής της, συμμετέχει σε αυτήν την παράσταση.

Ο Γιώργος Νταλάρας με τους συνεργάτες του και με τη δική του παρουσία ως μουσικός στην κιθάρα, το μπουζούκι, τον μπαγλαμά και το ούτι, διασκεύασαν σχεδόν 40 τραγούδια γι’ αυτό το ρεσιτάλ, επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία, παλιά και καινούργια, ρεμπέτικα, αλλά και παραδοσιακά καθώς και μελωδίες της Μεσογείου.

Ένα μέρος αυτής της καλλιτεχνικής συνεύρεσης είναι αφιερωμένο στο συνθέτη Γιώργο Ανδρέου, με τον οποίο ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στην «Μικρή Πατρίδα».

Οι συναυλίες θα αρχίσουν από τη Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσουν στην Ελληνική περιφέρεια σε θεατρικούς χώρους και μουσικές σκηνές.

Black is… a!ive

26ης Οκτωβρίου 58, Περιοχή Βίλκα

Τηλέφωνα για κρατήσεις: 2310 522940 και 2310 500132

Είσοδος με ποτό: 15€

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια