Επεισόδια στο Αδενδρο μετά τη νίκη του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον πόντο-Καταγγέλουν τη διαιτησία οι γηπεδούχοι-«Καίει» τον Γαλαξία το φύλλο αγώνα

Φοβερό παιχνίδι έγινε στο Αδενδρο με το Μέγα Αλέξανδρο να παίρνει σημαντική νίκη επικρατώντας με 59-60 του τοπικού Γαλαξία.







Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με πέντε πόντους διαφορά λίγο πριν το φινάλε (59-54), όμως δέχθηκαν σε σερί 6-0 με γκολ φάουλ από τον Μπαλάσκα και τρίποντο από τον Παπαζαρία που διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Γαλαξίας ισχυρίζεται ότι δεν δόθηκε φάουλ στον Κραμπή  στην τελευταία επίθεση, αλλά και στις δύο προηγούμενες επιθέσεις της ομάδας και δηλώνουν ότι θα ζητήσουν την αποβολή των διαιτητών από το πρωτάθλημα. Οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα έγραψαν μεταξύ άλλων ότι 
35 δεύτερα πριν το τέλος φίλαθλος της α΄ ομάδας μπήκε στο αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε εναντίον τους και ότι μετά τη λήξη του αγώνα φίλοι των γηπεδούχων μπήκαν στο γήπεδο και τους χτύπησαν.
Δεκάλεπτα: 12-13, 24-27, 43-45, 59-60
Διαιτητές: Δαμίγος-Αγραφιώτης Ι.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ  ΑΔΕΝΔΡΟΥ(Ροδάς): Καλπαξής 17, Παπαδημητρίου 11, Μωϋσιάδης 4, Κραμπής 13(2), Σαρακατσάνος 12(2), Μουστόπουλος 2, Γιάνναρης. 
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κοσμάς): Πατεράκης 4, Κακαλιάντης 8(1), Μπαλάσκας 8(1), Ναούμ,  Γιαχανατζής 11(1), Παπαζαρίας 4, Παναγιωτίδης 8(1), Μελάς 13, Πελτέκης 4.  

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ημουν κι εγω στο γηπεδο και θελω να δωσω συγχαρητηρια στους διαιτητες που σταθηκαν στο υψος τους καθως και στον προπονητη του Γαλαξια Αδενδρου που προσπαθησε να ηρεμησει τα πνευματα μετα τη ληψη του αγωνα. Απαραδεκτοι οι φιλαθλοι που σπρωξαν και τον γυμνασιαρχο (Παραλικιδης - γνωστος στον χωρο) του αγωνα και αλλα και τους διαιτητες. Τετοιες συμπεριφορες ειναι απαρεδεκτες ακομα και αν ειχε γινει λαθος, κατι που -αποψη μου-δεν εγινε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειμαι παικτης του Μ Αλεξανδρου και θελω να πω πως θεωρω απαραδεκτη την συμπεριφορα των φιλαθλων του Γαλαξια. Οι παικτες και ο προπονητης δεν ασχοληθηκαν με τους διαιτητες αλλα οι φιλαθλοι μαλλον πρεπει να ασχοληθουν με ποδοσφαιρο και οχι με μπασκετ.
Η δευτερη απο τις δυο φασεις που αναφερουν ηταν διπλα στον παγκο της ομαδας μας και επειδη ημουν εκει, η φαση ηταν καθαρη. Ο Κραμπης προσπαθησε να παρει φαουλ που δεν υπηρχε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απαραδεκτοι οπαδοι! Ελεος δηλαδη! Υποβαθμιζουν τον τοπο μας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ολοι οι ανωνυμοι μαγκες γινατε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
O πρωτος που δινει συγχαρητηρια στους διαιτητες μαλλον πρεπει να μην ξαναασχοληθει με το αθλημα.Εκαναν επανελλημενα λαθη και για τις 2 ομαδες με αποκορυφωμα τα 2 φαουλ που δεν δοθηκαν στο τελος του αγωνα για τον Γαλαξια.Για τον 2ο εχω μονο να πω οτι παιχτης της ομαδος σου ανεφερε ''με τον διαιτητη ειμαστε φιλαρακια απο μικροι,μαζι μεγαλωσαμε''..Οσο για τον 3ο να κοιταει την ομαδα του,τους οπαδους του και να αναλογιστει ποιος ειναι ''η ντροπη'' του τοπου και ποιοι υποβαθμιζουν τον τοπο μας..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φιλε μου, πέμπτε ανώνυμε, μαλλον εσυ πρεπει να βαλεις γυαλάκια. Τελευταία επίθεση ο Κραμπης προσπαθησε να παρει ανυπαρκτο φαουλ και προτελαυταια μπουρδουκλωθηκε μονος του.
Το οτι μπορει να ειναι φιλαρακια σημαινει κατι ? Παντα θα βρισκονται γνωστοι απο καπου. Φανηκε καθολου στο ματς? Σε καμια περιπτωση.
Οσον αφορα την ντροπη, ΝΑΙ, αυτα που εγιναν στο τελος ειναι ντροπη. Ετσι απλα