Ανετη επικράτηση για τον Θερμαϊκό

Επιστροφή στις νίκες για τον Θερμαϊκό, ο οποίος έφτασε στην άνετη επικράτηση με 74-47 απέναντι στον ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων στο κλειστό των Αμπελοκήπων. Έτσι, η ομάδα των «σιδηροδρομικών» έκλεισε τον πρώτο γύρο με απολογισμό 10 νίκες και 2 ήττες, αφού την επόμενη και τελευταία αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της.

 Όπως γράφει η ιστοσελίδα των νικητών, «ο Θερμαϊκός ήταν καλύτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν έχασε την πρωτοπορία στο σκορ ούτε για μια στιγμή. Σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα, η εντυπωσιακή μέρα που βρέθηκε ο Χρήστος Μπαχαράκης, με το φόργουρντ των γηπεδούχων να σημειώνει 39 πόντους. Για την ομάδα των Κυμίνων, τους 19 πόντους έφτασε ο νεαρός Ζακάλκας έχοντας μάλιστα και δύο τρίποντα. Επόμενο ραντεβού για τον Δημήτρη Νέτα και τους παίκτες του, από το νέο έτος πλέον και συγκεκριμένα στις 20 Ιανουαρίου όταν και θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στον Άγιο Αθανάσιο για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου».
Διαιτητές: Τζιβελεκίδου-Κούσης
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ (Νέτας): Κωτσάκης 4, Οικονόμου 9(1), Μπαχαράκης 39, Αλβανός, Πολυμέρου 7(1), Χατζηαποστολίδης, Αγγελόπουλος 8(1), Τρυφωνίδης 4, Παπαδόπουλος 3(1).
ΠΑΟΚ ΚΥΜΙΝΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ (Κουτρούτσιος): Μυλωνάς 2, Θεοχαρόπουλος, Κόκκας 8(1), Χουρίδης 10, Σταμάτης 8(2), Ζακάλκας 19(2), Πετρεντσής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια