Εσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού μετά από δύο παρατάσεις στη Βούλα-Ρήξη χιαστών η Δίελα

Στον Πρωτέα Βούλας κατέληξε το μεγάλο παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής καθώς επικράτησε στη δεύτερη παράταση του Παναθηναϊκού με 84-79, συνεχίζοντας την εξαιρετική του παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα.





Όπως γράφει το www.superbasket.gr το παιχνίδι καθ' όλη τη διάρκεια του ήταν ντέρμπι, ωστόσο οι «πράσινες» από το ξεκίνημα πήραν τον έλεγχο του αγώνα και έχτιζαν διαφορά στο σκορ με μπροστάρηδες την Ντέλβα και τη Γιέμελος. Η συνέχεια για τις φιλοξενούμενες ήταν ακόμα καλύτερη καθώς η διαφορά ανέβαινε σε διψήφια επίπεδα (28-38), μέχρι να μαζέψει τη διαφορά ο Πρωτέας στο φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχες μπήκαν καλύτερα και μάζεψαν τη διαφορά, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να έχει σταθερό προβάδισμα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο το παιχνίδι έσπασε καρδιές, καθώς ο Πρωτέας με προσπάθειες της Λύμουρα και της Φρίμαν έμενε σε απόσταση βολής, ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει για το 63-63, το οποίο έστειλε τις δύο ομάδες σε παράταση. Εκεί οι ομάδες συνέχισαν στο ίδιο τέμπο με αποτέλεσμα να υπάρξει και δεύτερη παράταση.

Οι γηπεδούχες με τη Λύμουρα ζεστή κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα και εν τέλει και τη νίκη με σκορ 84-79. Πρώτο βιολί για τους νικητές ήταν η Λύμουρα, η οποία άγγιξε το τριπλ-νταμπλ με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό επικρατεί ανησυχία για την κατάσταση της Διέλα, η οποία χτύπησε στο γόνατο στο ξεκίνημα του αγώνα και δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα στο υπόλοιπο του αγώνα. Τελικά η παίκτρια υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει όλη τη φετινή σαιζόν.

Δεκάλεπτα: 16-15, 28-38, 44-49, 63-63 (κ.α.), 69-69(α’ παρ.), 84-79
Διαιτητές: Τσώνος Μ-Διμπινούδης
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Δαγλας): Δασκαλοπούλου 4, Μπαρμπερίδου 17 (2), Λύμουρα 17, Μαγαλιού 4, Νικολοπούλου 2, Φρίμαν 25 (3), Βλάχου 3, Τετενέ 12.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σαμαντούρα): Καλέντζου 15 (1), Γέμελος 12 (2), Χριστινάκη, Μαγκλάρα 2, Κοσμά 13 (2), Σλούκα 7 (1), Δίελα 3 (1), Χρονοπούλου, Καβάσιλα 1, Ντέλβα 26 (17 ριμπ.) 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια