Ηττα με παράπονα για τη διαιτησία από τους Κένταυρους

Πολύ κακό παιχνίδι για τους Κενταύρους σήμερα και ήττα με 54-76 από τον Θρίαμβο Ταγαράδων.











Οι Κένταυροι παρουσιάστηκαν σήμερα απρόσωποι χωρίς πάθος και ενέργεια γεγονός που βέβαια εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και επικράτησαν φυσιολογικά.

Στην ομάδα των γηπεδούχων στο facebook αναγράφονται τα εξής: «Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία αυτό όμως θα πρέπει να αναφερθούμε και στην τραγική διαιτησία των Κουφούδη και Διβόλη οι οποίοι σε όλη την διάρκεια του ματς μάλλον έβλεπαν «θεούς και δαίμονες» και βεβαίως και για τις δύο ομάδες χωρίς αμφιβολία.

Είναι κακό για το άθλημα και κρίμα για τους αθλητές να διαιτητεύουν τέτοιοι διαιτητές αφού εκτός από την σωματική τους ακεραιότητα σε ένα παιχνίδι δοκιμάζονται και οι ψυχολογικές αντοχές του καθενός.

Με αφορμή και τα τελευταία γεγονότα που πήραν μέρος τις προηγούμενες μέρες στην κατηγορία μας καλούμε και παρακαλούμε την αρμόδια αρχή να μεριμνεί ώστε τουλάχιστον ο ένας εκ των δύο διαιτητών να είναι τουλάχιστον ενός κάποιου επιπέδου ειδάλλως πιστεύουμε ότι η συνέχιση αυτού του μοτίβου μόνο περαιτέρω προβλήματα μπορεί να προκαλέσει.

Ολα τα παραπάνω δεν εκπέμπουν κανένα αίσθημα αδικίας των Κενταύρων για το σημερινό ματς που σίγουρα δεν παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε.

Οι Κένταυροι γνωρίζουν ότι ο πρώτος διαιτητής σήμερα είναι παίκτης άλλης ομάδας του ομίλου μας και πιστεύουν ότι τέτοιες λογικές δεν είναι κατανοητές και θεμιτές.
Ένας διαιτητής που καλείται να σφυρίξει σε ένα ματς στην ίδια κατηγορία και όμιλο που αγωνίζεται και ο ίδιος (και αφού η αρμόδια αρχή δεν μεριμνεί αναλόγως) πρέπει για λόγους ευθιξίας να δηλώνει κύλημα»

Δεκάλεπτα: 13-14, 27-31, 40-48, 54-76
Διαιτητές: Κουφούδης-Διβόλη
ΑΚ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ(Γεωργιάδης Γ.): Βακαλόπουλος 1, Βέρρας 9(1), Μπαξεβάνης 6(2), Πουταχίδης 1, Κίνης 7, Καραγεωργίου 13(3), Κουρτίδης, Δημητριάδης, Νικολαϊδης 1, Ντίνας 10, Δανιηλίδης 6.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ (Κουρβούλης): Δημητριάδης 6(2), Μουδούρης 5, Τζίκος, Μπατσίλας 1, Βακαλής 11(1), Αποστολόπουλος 17(1), Γιαρμακόπουλος 2, Παππάς 13(2), Κυριακού 21, Παπαθανασίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια