Κοντά στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης η ΗΟΟΡ-Φιλανθρωπικός αγώνας την Δευτέρα στις Συκιές

Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού με επίσημο συνεργάτη της την FIBA για μία ακόμη χρονιά θα βρεθεί κοντά στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.









Όπως κάθε χρόνο από την πρώτη χρονιά της Σχολής Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού και φέτος θα διεξαχθεί φιλανθρωπικός αγώνας την Δευτέρα όπου θα συγκεντρωθούνε διάφορα είδη καλύπτοντας ανάγκες του Χωριού.

Είδη κάτι παραπάνω από απαραίτητα για αυτές τις Άγιες Ημέρες με την ΗΟΟΡ να έχει αποδείξει από την πρώτη μέρα της σύστασής της πως εκτός από την εκμάθηση των μυστικών του μπάσκετ στα παιδιά που την προτιμούν φροντίζει να διδάσκει παιδεία και ήθος.

Δύο στοιχεία που κρίνονται πολύ σημαντικά και παράλληλα με τις ώρες προπόνησης αλλά και την διάρκεια των παιχνιδιών όπου πλέον συμμετέχουνε στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ οι προπονητές της δεν σταματούνε να τα επισημαίνουνε.

Το ραντεβού έχει δοθεί για την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου κι όπως κάθε χρόνο και φέτος στην έδρα της ΗΟΟΡ στο Κλειστό Γήπεδο Συκεών «Σάλα Γεννηματά» (Γεννηματά με Ιπποκράτους γωνία στις Συκιές) στις 19:30 όταν και θα γίνει το τζάμπολ του φετινού φιλανθρωπικού αγώνα. Αντίπαλοι θα είναι η ομάδα των Πρώην της Δημ. Αστυνομίας Νεάπολης – Συκεών με τους Γονείς των Καλαθοσφαιριστών της ΗΟΟΡ… με άπαντες να βρίσκονται στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας τους.

Ο ρουχισμός, τα υποδήματα και τα τρόφιμα που ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να φέρει μαζί του θα δοθούνε σε μία από τις ημέρες στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης μαζί με ένα χαμόγελο για το έτος 2014 και την ευχή να είναι καλύτερο για όλους.

Για αυτό και το σύνθημα της Σχολής Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα της Δευτέρας είναι ένα και μόνο: «Να είστε όλοι εκεί».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια