Πήραν το ντέρμπι οι Εκτελωνιστές με ανατροπή στο τέλος

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Σ.Ε.Θ. επί της πρωτοπόρου Εurobank με 59-60 εκτός έδρας σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Δ.Α.Κ. Ευκαρπίας.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι με τον Σ.Ε.Θ. να έχει μικρό προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο. Η συνέχεια ανήκει στην Εurobank που ανεβάζοντας την απόδοση της και εκμεταλλευόμενη τα λάθη του Σ.Ε.Θ. βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 11 πόντους.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Σ.Ε.Θ. έδειξε ψυχραιμία και με καλή απόδοση τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση κατάφερε να... ροκανίσει την διαφορά και να πλησιάσει στον ένα πόντο, σαράντα δεύτερα πριν από την λήξη.

Εκεί μίλησε το πάθος των παικτών του Σ.Ε.Θ. που καταφέρανε να κερδίσουν την μπάλα στην κατοχή τους δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Βύρωνα Ιωακειμίδη να κερδίσει φάουλ, πέντε δεύτερα πριν το τέλος του παιχνιδιού και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του ευστοχώντας και στις δύο βολές.

Αξίζει να σημειωθεί η προσπάθεια που έκανε ο Ταρνανίδης παίζοντας ογδόντα λεπτά σερί αφού πριν είχε αγώνα στο ίδιο γήπεδο.

Δεκάλεπτα: 17-20, 38-32, 50-42, 59-60
Διαιτητές: Τζίμα-Γραικός
ΕUROBANK (Πάσχος): Παγωνούδης 23, Παπαδόπουλος 16(3), Ματζίρης 10(2), Μιχαλιέρης 8, Κιοσέογλου 2, Καλλέργης, Αραμπατζής, Κυργιάκης, Βεζυρτζής, Καγιαράς Λιαρμακόπουλος.
Σ.Ε.Θ.(Κοσμίδης-Κουμπάρος): Ταρνανίδης 23(2), Ιωακειμίδης Β. 16, Βλάχος 12, Φραγκουλίδης 5(1), Ιωακειμίδης Γ. 2, Καπνιάς 2, Κατσούρας, Ελευθεριάδης, Ψαρρόπουλος, Φωτόπουλος, Μίμης, Κρητικόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια