Σήμερα στο Νέο Ρύσιο το έκτο τουρνουά «Χριστίνα Παπακωνσταντίνου»-Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Για σήμερα Σάββατο είναι προγραμματισμένο το έκτο τουρνουά «Χριστίνα Παπακωνσταντίνου» που διοργανώνει η γυναικεία ομάδα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου για να τιμηθεί η μνήμη της αθλήτριας του συλλόγου.









Ένα τουρνουά ξεχωριστό από κάθε άποψη. Συνήθως σε αντίστοιχες διοργανώσεις μαζεύονται τέσσερις ομάδες κάνουν τα παιχνίδια και βγαίνουν κάποια συμπεράσματα από τους προπονητές. Σε αυτό το τουρνουά θα γίνει κάτι πολύ διαφορετικό.

Από τις 16.00 το απόγευμα το κλειστό γήπεδο του Νέου Ρυσίου θα γεμίσει χαμόγελα και μελλοντικά γυναικεία ταλέντα με τις παίκτριες των τμημάτων μίνι της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου και του ΕΟ Σταυρούπολης να ανοίγουν την αυλαία του τουρνουά.

Στην συνέχεια οι κορασίδες της Αναγέννησης θα αντιμετωπίσουν αυτές των Πανθήρων Καβάλας. Το παιχνίδι αυτό θα γίνει στις 17.00. Το μενού δεν τελειώνει εδώ… Στις 18.30 και αυτή την φόρα οι νεανίδες των διοργανωτών θα αντιμετωπίσουν αυτές του ΕΟ Σταυρούπολης.

Τέλος το γυναίκειο τμήμα της ομάδας που τίμα την περιοχή με την συμμέτοχη του στην Α1 εθνική κατηγορία, δεν θα αντιμετωπίσει κάποιον άλλο σύλλογο, αλλά την ομάδα μπάσκετ με καρότσι του αθλητικού συλλόγου του Μεγάλου Αλεξάνδρου 1994.

Τα κορίτσια του Ρυσίου στις 20:00 θα καθίσουν στα αγωνιστικά καροτσάκια και θα παίξουν έναν αγώνα μπάσκετ με καρότσι με μικτές πεντάδες με τους παίκτες του μεγάλου Αλέξανδρου 1994

Τα έσοδα από το τουρνουά θα αποδοθούν στον αθλητικό σύλλογο ατόμων με αναπηρία «Μέγας Αλέξανδρος 1994». Γενική είσοδος 2 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια