Πήρε το ντέρμπι το ανδρικό του Ν. Βότση-Επεισοδιακό παιχνίδι με τον Χορτιάτη-Η άποψη του προπονητή των νικητών

Μεγάλη νίκη για το ανδρικό του Ναύαρχου Βότση την Παρασκευή στο ντέρμπι με τον αήττητο Χορτιάτη με 78-64 στην Μίκρα. Επιστροφή στις νίκες λοιπόν για το Ναύαρχο σε ένα παιχνίδι με πάθος, ένταση αλλά και πολλά άσχημα γεγονότα ...








Όπως γράφει στην ομάδα των νικητών στο  facebook ο προπονητής τους Τάσος Μανωλόπουλος, «οι παίκτες μας μπήκαν δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι και έδειξαν ότι ήθελαν πάρα πολύ την νίκη που θα μας οδηγούσε στην κορυφή του ομίλου ξανά (αρκεί να κερδίσουμε και το εξ αναβολής παιχνίδι με την Νέμεση).

Με όπλο την καλή άμυνα αλλά και την μεγάλη ευστοχία έξω από την γραμμή των τριών πόντων (12 συνολικά) τα ταλεντάκια μας ήταν μπροστά στο σκορ από την αρχή και μεγάλωναν την διαφορά συνέχεια (έφτασε και στους 21).

Σε εκείνο το σημείο η απαράδεκτη συμπεριφορά παίκτη του Χορτιάτη (που σε όλο το παιχνίδι εκβίαζε τραγελαφικά τα φάουλ και σε κάθε φάση έπεφτε στο έδαφος) και του μπαμπά του από την κερκίδα (αφού έβριζε τους διαιτητές σε όλο το παιχνίδι, αφού προσπάθησε να χτυπήσει και γονείς των παικτών μας, στο τέλος προσπάθησε να κλοτσήσει στην πλάτη και αθλητή μας που βρισκόταν κοντά στα κάγκελα) οδήγησε το παιχνίδι σε σύρραξη, μέσα και έξω από το γήπεδο, με αρκετές αποβολές. Ευτυχώς οι πιο ψύχραιμοι και από τις δύο ομάδες βοήθησαν να τελειώσει το θέμα εκεί ...

Μπράβο στους coach του Χορτιάτη και φίλους Κώστα Παράδα και Τάκη Κυπραίο που συνέβαλαν τα μέγιστα για να κρατηθεί το παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια σε εκείνο το σημείο.  Συμπεριφορές ανάλογες του αθλητή τους και του μπαμπά του δεν έχουν θέση στο χώρο του μπάσκετ. Κρίμα γιατί έχει προσφέρει και στο χώρο. Άραγε σαν και προπονητής που είναι αυτή την εικόνα θέλει να βλέπουν οι αθλητές του; Μπράβο και στους διαιτητές που κατάφεραν να κρατήσουν το παιχνίδι και να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.

Απαράδεκτη και οι συμπεριφορά των δύο αθλητών μου που αποβλήθηκαν (δεν αποτελεί δικαιολογία το ότι προκλήθηκαν) και θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την συμπεριφορά τους .... Μετά από εκείνο το σημείο και αφού χάσαμε το ρυθμό μας φτάσαμε το +21 να γίνει +6 .... Ευτυχώς όμως καταφέραμε να πάρουμε μία καλή διαφορά για το ματς του δεύτερου γύρου που μας βάζει για την ώρα στην κορυφή με την τριπλή ισοβαθμία».

Διαιτητές: Πολυχρονιάδης-Λευθέρης
Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Μανωλόπουλος-Γκογκάκης): Κονιώρης 9(1), Κωνσταντινέλης 8(2), Κωνσταντινίδης, Σείσης, Λυπηρίδης 11(1), Καρπούζας 2, Μηντζαρίδης 5(1), Καλαιτζής 3(1), Πολύζος 19(4), Κουκοβίνος 19(2), Παπαδόπουλος 2.
ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ (Παράδας-Κυπραίος): Κεσίδης 5(1), Αργύρας 13(1), Τσάικος 11, Μακρομυσιάκας 5, Καρακωνσταντινίδης 9, Δημητριάδης 9(1), Χατζηνικολάου, Τράσκας 4, Αλμπάνης 8.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια