Χωρίς λόγο θέμα με τις προσκλήσεις του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό του κυπέλλου ανδρών-Ανακοίνωση της ΕΟΚ και δηλώσεις του γ.γ. της, Παναγιώτη Τσαγκρώνη-Την Δευτέρα η παραλαβή των διαπιστεύσεων για τα ΜΜΕ

Από την ΕΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:












«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τη στάση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναφορικά με το θέμα των προσκλήσεων του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Κι αυτό, γιατί δεν εξυπηρετεί την αλήθεια. Αντίθετα, εξυπηρετεί μόνο την ένταση και την οξύτητα, ενόψει της αναμέτρησης.

Αυτές είναι καταστάσεις που συμβάλλουν στη δημιουργία εντάσεων, ενώ θα πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στην αποφυγή ακριβώς τέτοιων καταστάσεων. Αποτελεί δε, απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας. Η ΕΟΚ αυτό που προσπάθησε να κάνει είναι να προστατεύσει την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ζητώντας μια εξουσιοδότηση, όπως ήταν και το σωστό να γίνει. Οι προσκλήσεις ήταν στα γραφεία της ΕΟΚ και παραμένουν εδώ, προς διάθεση στον Ολυμπιακό».

Δήλωση του γ.γ. της ΕΟΚ Παναγιώτη Τσαγκρώνη

Σε απάντηση δημοσιευμάτων περί δυσαρέσκειας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, δήλωσε τα εξής:





«Το πρωί της Παρασκευής 20/12, εμφανίστηκε στο γραφείο μου, όπου βρισκόμασταν με μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ, άγνωστος άνδρας και επί λέξει είπε θέλω τις προσκλήσεις του Ολυμπιακού. Σε ερώτηση για το ποιος είναι και ποιος τον στέλνει, απάντησε τι σημασία έχουν αυτά, δώσε μου τις προσκλήσεις. Όπως ο καθένας καταλαβαίνει, οι προσκλήσεις του φιλοξενούμενου για τέτοιον αγώνα, δεν θα μπορούσαν να δοθούν στον κάθε τυχόντα.

Ενημέρωσα τον εν λόγω κύριο ότι έπρεπε να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για να μου επιβεβαιώσουν ότι ήταν δικός τους απεσταλμένος, αφού ουδείς με είχε ενημερώσει για την άφιξή του. Την ίδια ώρα, εκείνος αποχώρησε εκστομίζοντας ύβρεις. Προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων και απαράδεκτες συμπεριφορές, επιστρέφονται στους εμπνευστές τους».

Διαπιστεύσεις για τον ημιτελικό Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ενημερώνονται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που έχουν υποβάλλει αίτηση ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ για τον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου Ανδρών, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (23/12, 19.30. Δ.Τ.), ότι μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους από τα γραφεία της ΕΟΚ τη Δευτέρα (23/12) από τις 10.00. Να σημειωθεί ότι θα εκδοθούν μόνο οι διαπιστεύσεις που είχαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία συμπληρωμένα (ΜΜΕ, αριθμό ταυτότητας κλπ).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια