Ευχαριστήριο των Μαχητών Δόξας Πεύκων-«Νίκη του αθλητισμού στο τουρνουά της ομάδας μας»

Στα πλαίσια του πρώτου Christmas Basketball Cup Πεύκων, πήραμε την εξής ανακοίνωση από το ΔΣ των Μαχητών Δόξας Πεύκων:











«Για όλους εμάς στα Πεύκα ο αθλητισμός, ο εθελοντισμός και η κοινωνική προσφορά είναι έννοιες που πρέπει να κινούνται παράλληλα. Χαιρόμαστε που μέσα σε γιορτινές μέρες μπορέσαμε να παντρέψουμε τέσσερις ανταγωνιστικούς μπασκετικούς αγώνες με μια κίνηση προσφοράς σε ένα σύλλογο παιδιών που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που παραβρεθήκατε και συμβάλλατε στον αγαθό σκοπό μας. Ελπίζουμε το θέαμα να σας αποζημίωσε. Ευχαριστούμε τα σωματεία ΚΑΕ ΕΚ Καβάλας, Φίλιππο Βεροίας και τον Αργοναύτη Καλαμαριάς για τη συμμετοχή τους και τη συνεργασία τους σε μια ωραία γιορτή του μπάσκετ.

 Επίσης νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους διαιτητές Πουρσανίδη, Λόρτο, Γκούμα, Τζίμα, Σιταρίδη, Μαραθιώτη, Φούτζηλα, Θεοδώρου και Λαζαρίδη καθώς και τους κριτές Ζαφειριάδου, Συμεωνίδη, Ακριτίδη, Κούδα, Σακαλή και Καλπακίδου για την  παρουσία τους σε αυτό το τουρνουά. Οι παραπάνω άνθρωποι και η αφιλοκερδής παρουσία τους είναι ο κύριος λόγος που μπορέσαμε και μαζέψαμε παραπάνω χρήματα για αυτόν τον ιερό σκοπό.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο μια καλή νέα χρονιά με υγεία και ευτυχία για όλους. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να καθιερώσουμε αυτό το τουρνουά και να καταφέρνουμε κάθε χρόνο να προσφέρουμε σε συναθρώπους που έχουν την ανάγκη μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια