Πετυχημένη συμμετοχή της ακαδημίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών σε τουρνουά στη Βέροια-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε η Ακαδημία (G.B.A.) του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου, στο Τουρνουά Χριστουγέννων στην Βέροια, καθώς έφθασε αήττητη μέχρι τον τελικό, όπου και έπαιξε με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.





Το Τουρνουά με την επωνυμία «Αγάπιος Μεϊμαρίδης (Μπούλης)», διοργανώθηκε από τον Α.Ο.Κ. Βέροιας, στο πλαίσιο συμπλήρωσης 15 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου και προς τιμή του πιο γνήσιου φίλου και οπαδού των ομάδων της πόλης, που απεβίωσε πριν λίγα χρόνια.

Στο τουρνουά, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Δ.Α.Κ. «Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ», συμμετείχαν οκτώ (8) ομάδες σε δύο Ομίλους με τμήματα μίνι, δηλαδή με παιδιά γεννημένα μέχρι το 2000.

Συγκεκριμένα στον Α΄ Όμιλο συμμετείχαν οι ομάδες:

Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ 1, ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ και Β.C. «KAMPOS» ΛΑΡΙΣΑΣ και

Στον Β΄ Όμιλο οι ομάδες:

Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ 2, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ.

Στο αγωνιστικό μέρος,  η ομάδα των Γιαννιτσών πέτυχε συνολικά τρεις νίκες (με Α.Ο.Κ. Βέροιας, Φίλιππο Βέροιας και Πύρρο Αρταίων), μέχρι να φθάσει αήττητη στον τελικό, όπου αντιμετώπισε τον Άρη Θεσσαλονίκης, από τον οποίο έχασε και κατέλαβε έτσι την δεύτερη θέση στο τουρνουά.

Να σημειωθεί επίσης ότι η πετυχημένη παρουσία της ομάδας των Γιαννιτσών «σφραγίστηκε» από το γεγονός ότι ο αθλητής της Ακαδημίας του Μ. Αλεξάνδρου (G.B.A.), Σάββας Χατζηλαμπρινός, απέσπασε το δεύτερο βραβείο καλύτερου παίκτη του τουρνουά.

Οι αθλητές που συμμετείχαν από την G.B.A. στο τουρνουά ήταν οι εξής (με αλφαβητική σειρά):

Αναστασιάδης Γιώργος, Βαφειάδης Αντώνης, Βενιτσανόπουλος Αρτέμης, Γρέκος Γιώργος, Καλαγιώργος Αχιλλέας, Καρολίδης Ηλίας, Κουγιουμτζίδης Κώστας, Κωνσταντινίδης Ευθύμης, Μυλωνάς Δημήτρης, Παπαδόπουλος Φώτης, Παπασταύρου Αντώνης, Ποριάζης Χρήστος, Σαββίδης Σάββας, Σταφυλίδης Ανδρέας, Τσιμπίνης Κλέαρχος, Φασόλης Μάνος, Χατζηαντωνίου Σπύρος και Χατζηλαμπρινός Σάββας.

Δηλώσεις

Γιάννης Κασιμίδης (Υπεύθυνος της Giannitsa Basketball Academy): «Κατ΄ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους διοργανωτές του Τουρνουά, τον Α.Ο.Κ. Βέροιας, και ποιο συγκεκριμένα τον coach Τούσα Θωμά  για την  τιμή που μας έκαναν να μας προσκαλέσουν να συμμετάσχουμε σ΄ αυτό. Η θερμή φιλοξενία που τύχαμε, οι άψογες συνθήκες που κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, η επιτυχημένη αγωνιστικά παρουσία μας με τις τρεις νίκες, την συμμετοχή μας στον τελικό και η διάκριση ενός παίχτη μας, συνθέτουν το απόλυτα επιτυχημένο -από κάθε άποψη- σκηνικό του ταξιδιού μας το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Βέροια. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους αθλητές μας για την παρουσία της ομάδας αλλά και τους γονείς των αθλητών μας που συνέβαλαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση του  και να ευχηθώ σε όλους, χρόνια πολλά και καλές γιορτές».

Φώτης Δημητριάδης (Προπονητής Ομάδας Γιαννιτσών): «Έχουμε κάθε λόγο, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, οι προπονητές και οι αθλητές μας να νοιώθουμε πολύ ευχαριστημένοι, τόσο από την επιτυχημένη συμμετοχή μας στο τουρνουά, όσο και γενικότερα από την εκδρομή που πραγματοποιήσαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Βέροια και της φιλόξενης υποδοχής και διαμονής που τύχαμε. Ευχαριστούμε τον coach Τούσα Θωμά που ήταν η ψυχή οργανωτικά του τουρνουά και προσωπικά ευχαριστώ όλους τους αθλητές της Ακαδημίας μας που μας έκαναν να είμαστε υπερήφανοι για την δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στην  ακαδημία αλλα και στο μπάσκετ της πόλης μας. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Θωμάς Τούσας (Υπεύθυνος Α.Ο.Κ. Βέροιας): «Ευχαριστώ θερμά τον κ. Κασιμίδη, τον προπονητή κ. Δημητριάδη και κυρίως τους αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ του Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών για την παρουσία τους εδώ και την αποδοχή της πρόσκλησης που τους απευθύναμε να συμμετάσχουν στο τουρνουά που διοργανώσαμε στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου. Προσπαθήσαμε και καταφέραμε οι συνθήκες για την διαμονή τους το διήμερο αυτό αλλά και για την αγωνιστική τους συμμετοχή στο τουρνουά να είναι όσο το δυνατόν οι καλύτερες. Συγχαρητήρια στην G.B.A. για τις διακρίσεις που πέτυχε στο τουρνουά και καλές γιορτές σε παράγοντες, προπονητές, αθλητές και τις οικογένειές τους».




































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια