Δεκέμβρης των φιλικών για τους βετεράνους της Θεσσαλονίκης-Στις 27 και 30/12 και 3/1 το χριστουγεννιάτικο τουρνουά

Επανήλθαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι Βετεράνοι και με μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων θα καταλήξουν στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά.










Πρώτη στάση ήταν μια φιλική αναμέτρηση (χωρίς… μέτρηση- σκορ) με ομάδα δημοσιογράφων, στο κλειστό της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στις 14 του μήνα. 
Έπαιξαν  για τους δημοσιογράφους οι Μιχαλίτσιος, Αυγέρης, Κούσης, Γ. Τραπεζανίδης, Κ. Τραπεζανίδης, Ιωαννίδης, Τσατσούλης, Καραγιώργης και για την ομάδα των βετεράνων (με την προσθήκη τεσσάρων γυναικών βετεράνων) οι Πετράς, Τουκμενίδης, Λάμπρος Τάκης, Γιάννης Βασιλειάδης, Σταυρίδου, Αυθεντοπούλου, Μανιάτη, Παπαγεωργίου. Οι τελεταίοι καθοδηγήθηκαν από τους Καρατζουλίδη και  Φαρμάκη, ενώ διαιτητής ήταν ο Κασαπίδης.

Δεύτερη στάση στην Ξάνθη. Ομάδα βετεράνων ταξίδεψε στις 15/12 στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα των βετεράνων της ακριτικής πόλης, με την οποία έχουν αναπτυχθεί στενοί δεσμοί.

 Τρίτη στάση έχει τοποθετηθεί στην Επανομή. Καθιερώνεται πλέον η αναμέτρηση των βετεράνων στην Επανομή, όταν κοντεύουν τα Χριστούγεννα, στο κλειστό της περιοχής, με τη συμμετοχή ομάδας του Συνδέσμου και βετεράνων της πόλης. Ακολουθεί η απαραίτητη… σύσφιξη σχέσεων με ιεροτελεστία κατανάλωσης φρέσκων ιχθύων, ευγενική χορηγία τοπικού παράγοντα

Στις 27 και 30/12 και 3/1 το χριστουγεννιάτικο τουρνουά

Στις 27, 30 Δεκεμβρίου και στις 3 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του χριστουγεννιάτικου τουρνουά του Συνδέσμου. Ομάδες βετεράνων και γυναικών-βετεράνων θα δώσουν μια σειρά αγώνων στο κλειστό της Μίκρας (Α και Β).

Θα γιορτάσουν το τέλος μιας επιτυχημένης  χρονιάς που κλείνει με τη διοργάνωση, τη συμμετοχή και τις διακρίσεις από ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα (12-21 Ιουλίου 2013) και θα υποδεχθούν το 2014.

Έξι ομάδες θα σχηματίσουν και θα χωριστούν σε δύο ομίλους.  Οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο ηλικιακές κατηγορίες, που θα συμπεριλαμβάνουν ηλικίες κάτω των 50 και πάνω 50 ετών.

Τέλος στις 11 Ιανουαρίου (ημέρα Σάββατο) θα πραγματοποιηθεί η κοπή πίττας του Συνδέσμου. Θα ακολουθήσει σύντομα σχετική ενημέρωση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια