Δάγλας: «Πρόκληση ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό»

O προπονητής του γυναικείου τμήματος του Πρωτέα Βούλας, Αλέκος Δάγλας, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (1/12, 12:00), για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των γυναικών, μιλά στην ιστοσελίδα του συλλόγου και θυμάται την νίκη επί του Παναθηναϊκού στον Βόλο με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και για το φετινό ματς στο οποίο η ομάδα του είναι έτοιμη να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στον πρωταθλητή επιδιώκοντας μια ακόμη νίκη.




Για τη νίκη στον ημιτελικό του F4:

«Σίγουρα πέρυσι κάναμε μια μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Εκείνη την εποχή η ομάδα βρέθηκε σε μια συγκυρία όπου έπαιζε πάρα πολύ καλά, ο Παναθηναϊκός από την άλλη δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό σε αυτό το ματς, ενώ εμείς πιάσαμε μια σπουδαία απόδοση κι όπως έχω πει σε ένα ματς όλα μπορούν να συμβούν. Είναι δεδομένο ότι όσες φορές κι αν παίζαμε ξανά ο Παναθηναϊκός θα κέρδιζε γιατί ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς».

Για το ματς πρωταθλήματος φέτος:


«Φέτος νομίζω ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ καλύτερος από πέρυσι έκανε δύο σπουδαίες και ποιοτικές μεταγραφές. Μαζί με το Ελληνικό είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς από την πλευρά μας το βλέπουμε σαν πρόκληση το παιχνίδι αυτό γιατί παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς, άρα θέλουμε να κερδίσουμε και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και νομίζω θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εύχομαι να γίνει ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι κι εμείς από την μεριά μας θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας και στο επίπεδο της φιλοξενίας, αλλά και του μπάσκετ και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια