Αποκλειστικό: Παραίτηση με… μπηχτές προς όλους του υπευθύνου μπάσκετ της Δόξας Ελπίδας Ευόσμου, Βαγγέλη Ηλιάδη-Αποχωρεί από το πρωτάθλημα η ομάδα;

Μετά και το χθεσινό ατυχές αποτέλεσμα της Δόξας Ελπίδας Ευόσμου που πραγματοποιήθηκε, όπως αναφέρει «με μία ακόμα κακή διαιτησία σε βάρος της», ο υπεύθυνος τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου, Βαγγέλης Ηλιάδης, απέστειλε στο μπλογκ την ακόλουθη επιστολή:  








«Επί 13 έτη υπηρετώ την Δόξα Ελπίδας Ευόσμου, με σκοπό να φέρουμε παιδάκια κοντά στον αθλητισμό, να τους διδάξουμε τα μυστικά του μπάσκετ, να δούμε την αντρική ομάδα να πρωταγωνιστεί και να χαιρόμαστε γι αυτό που κάνουμε.

Δυστυχώς όμως ακόμα και στο ερασιτεχνικό μπάσκετ υπάρχουν κάποιοι που αποσκοπούν σε αλλά συμφέροντα και παίζουν με σημαδεμένη τράπουλα σε ένα πρωτάθλημα που έχει καταντήσει παρωδία. Ξέρουμε όλοι από πριν ποιος θ’ ανέβει και ποιος θα πέσει.

Επειδή κάποιοι θα πουν ότι όταν χάνουμε μόνο μιλάμε για τις διαιτησίες, θα αναφέρω τα εξής. Στη Νεοχωρούδα χάσαμε από ένα «ανθρώπινο λάθος» από δύο καλούς διαιτητές (Τζίμα-σιταριδης) και είπαμε δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά. Χάσαμε στην Σταυρούπολη, αλλά δεν μιλήσαμε γιατί χάσαμε δικαία και καθαρά.

Χθες όμως οι… σειρήνες μας επιβεβαιώθηκαν με τον πιο άσχημο τρόπο για την ομάδα μας (ήττα, μετά από τραυματισμό παίκτη με σκληρό φάουλ αντίπαλου που δεν δόθηκε). Ο κ. Δαμίγος μπορεί να κοιμάται ήσυχος πλέον....Έκανε το καθήκον του με τον καλύτερο τρόπο. Οι ανώτεροι του μπορούν να τον ευχαριστήσουν και να τον ανεβάσουν κατηγορία.

Τελειώνοντας θέλω να μου εξηγήσει κάποιος τι ρόλο παίζουν οι γυμνασίαρχοι. Προστατεύουν τις ομάδες από τους διαιτητές η τους διαιτητές από τις ομάδες; Εμείς οι ομάδες γιατί τους πληρώνουμε, για να κάνουν τα στραβά μάτια;

Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος μιλώ για συγκεκριμένα άτομα και όχι για όλους. Ισως αυτά που είπα να ενοχλήσουν κάποιους (πράγμα που δεν το νομίζω) και με καλέσουν σε απολογία… Φεύγω μόνος μου πιστεύοντας ότι κάτι πρόσφερα και εγώ για το μπάσκετ που όλοι αγαπάμε.

Αφήνω μια ομάδα που ξεκίνησα από το μηδέν και αυτή τη στιγμή αριθμεί πάνω από 100 αθλητές όλων των ηλικιών. Ευχαριστώ όλους αυτούς που συνεργάστηκα τόσα χρόνια (παίκτες-προπονητές-παράγοντες-θεσμικά όργανα-γονείς-φιλάθλους). Εύχομαι μετά από την δική μου φυγή να καταλάβουν κάποιοι ότι το μπάσκετ παίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και ο καλύτερος κερδίζει. Εχω υποβάλλει ήδη την παραίτηση μου στο Δ.Σ. του συλλόγου και μέχρι την Δευτέρα θα αποφασιστεί και το αν θα συνεχίσει η ομάδα στο πρωτάθλημα.


Υ.Γ.: Εύχομαι σε όλους αυτούς που αγαπάνε πραγματικά το μπάσκετ, να απομονώσουν αυτούς που έχουν προσωπικά συμφέροντα». 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλη τυχη με οτι κανετε στη ζωη σας απο δω και περα κ. Ηλιαδη. Ο Θεος μαζι σας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στο καλο κ. Ηλιαδη. Ελπιζω το μπασκετ να κερδισει μετα απο αυτο και οχι να χασει.