Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Α.Ο. Μεσήμβριας

Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Α.Ο. Μεσημβρίας κερδίζοντας τον Π.Α.Ο.Κ. Κυμίνων-Μαλγάρων με σκορ 54-47.











Ο αγώνας κρίθηκε στα τελευταία λεπτά όταν οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι αλλά και πιο εύστοχοι. Ο Α.Ο.Μ. ξεκίνησε πολύ μουδιασμένα το ματς, οι παίκτες του ήταν άστοχοι και ο προπονητής προσπαθούσε να δώσει ένα ρυθμό.

Όταν αυτό έγινε πήραν ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ με 19-12. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα παιδαριώδη λάθη των αντιπάλων τους και με ένα απίστευτο σερί πέρασαν μπροστά και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι 23-31. Στην επανάληψη ο Α.Ο.Μ. με πολύ συντονισμένη άμυνα περιόρισε τα επιθετικά ατού του ΠΑΟΚ και κυρίως με αντεπιθέσεις πέρασε μπροστά και κατέκτησε μια αγχωτική νίκη αποζημιώνοντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό του Αγίου Αθανασίου.

* Στον πάγκο των  γηπεδούχων βρέθηκε ο Μιχάλης Δημητριάδης που θα βοηθήσει φέτος την ομάδα ως βοηθός προπονητή.     

Δεκάλεπτα: 11-8, 23-31, 37-39, 54-47.
Διαιτητές: Σιταρίδης-Γιαννάκης
Α.Ο. ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ(Τσελεμπής): Αντωνιάδης, Τσιρέκας 11, Χουρμουζηίδης, Ζυρίδης, Κιουρσίδης 24 (3), Ηλιού, Μπίνας 2, Χασαπίδης, Αλμασίδης 11, Στάμογλου Γ. 3 (1), Χριστοφής, Μπρούσαλης 3.
Π.Α.Ο.Κ. ΚΥΜΙΝΩΝ-ΜΑΛΓΑΡΩΝ  (Κοτρούτσιος): Μυλωνάς, Θεοχαρόπουλος, Μηλοβιάνος 4, Ζακαλκάς Αθ., Κόκκος 17 (2), Χουρίδης 10, Σταμάτης 2, Ζακαλκάς Γρ. 10 (1), Πετρεντσής 2, Φίκατας 2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια