Καβάσιλα: «Μοναδικό το να παίζεις στην Λεωφόρο»

Η Άννα Καβάσιλα μίλησε στην «Πράσινη» για την εμπειρία της να παίξει σε πρώτο επίσημο ματς στην Λεωφόρο μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού.



Το Σάββατο το μεσημέρι η Άννα Καβάσιλα αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς στο κλειστό της Λεωφόρου και πήρε μια γεύση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσα στον «Τάφο του Ινδού».

Η ίδια το χαρακτήρισε σαν κάτι μοναδικό και ευχήθηκε να πανηγυρίσει η ομάδα και ο κόσμος πολλές μεγάλες στιγμές.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε: «Ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα που επέστρεψε στην έδρα της, στο κλειστό της Λεωφόρου. Για μένα που βρίσκομαι πρώτη χρονιά στον Παναθηναϊκό ήταν μοναδικά να αγωνίζομαι με την πράσινη φανέλα σε αυτό το γήπεδο και ελπίζω να έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας όλη τη χρονιά, για να πανηγυρίσουμε μαζί τους μεγάλες στιγμές».

Σε ότι έχει να κάνει με το ματς με τον Ιπποκράτη Κω δήλωσε:

«Μπορέσαμε και επιβάλαμε τον ρυθμό μας κάτι το οποίο θέλαμε να κάνουμε από την αρχή του ματς. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, στο οποίο δείξαμε σοβαρότητα και πετύχαμε τον στόχο μας. Δεν ήταν εύκολος ο αγώνας, δεδομένο ότι ήμασταν εκτός παιχνιδιών λόγω των αναβολών για μέρες, αλλά παρόλα αυτά παρουσιάσαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Ενώ για τη συνέχεια είπε:

«Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και όλη την εβδομάδα θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να μείνουμε συγκεντρωμένες για να κερδίσουμε ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα».

      

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια