Τζαμαρία: «Ατού του Ηρακλή στο επόμενο παιχνίδι θα είναι η έδρα»

Η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή μπορεί να γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα αλλά συνεχίζει τη καλή δουλειά που γίνετε, στους ίδιους ρυθμούς.










Η αρχηγός, Δάφνη Τζαμαρία, μίλησε στην «BlueArena» για την ήττα από τον Παναθλητικό, αλλά και το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Για την ήττα από τον Παναθλητικό:

«Ξέραμε τι ομάδα είναι. Στοχεύει στο πρωτάθλημα και στην πρώτη θέση και εμείς δεν είχαμε κάτι να χάσουμε αλλά μας έλειπε η εμπειρία.

Ειδικά στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου που μειώσαμε τη διαφορά από τον Παναθλητικό, φάνηκε η έλλειψη εμπειρίας για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Τα κορίτσια αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια».

Για την επόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Η ομάδα του Βόλου διαθέτει δύο- τρεις πιο έμπειρες αθλήτριες. Στις προπονήσεις(η ομάδα έχει ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τετάρτη) θα επικεντρωθούμε σ' αυτές για να τις αντιμετωπίσουμε αμυντικά και επιθετικά.

Τον Ολυμπιακό Βόλου δεν τον έχουμε αντιμετωπίσει ξανά, πέρσι ήταν στην Α1 και τώρα το ατού μας θα είναι η έδρα.

Υπάρχει καλό κλίμα,στην ομάδα, ο κορμός είναι ίδιος με την περσινή σεζόν. Είχαμε 1-2 απουσίες και 1-2 προσθήκες στην ομάδα αλλά έχουμε δέσει μεταξύ μας ενώ είμαστε κοντά και ηλικιακά».

Για την αλλαγή προπονητή:


«Τα τελευταία χρόνια είχαμε αρκετές αλλαγές προπονητών (σε δύο χρόνια περίπου πέντε προπονητές). Πλέον δεν μας επηρεάζει , ίσως τις πρώτες μέρες αλλά μετά συνεχίζουμε κανονικά. Υπάρχει καλό κλίμα και με τη νέα μας προπονήτρια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια