Κυνηγά την πρώτη νίκη ο Αθηναϊκός-Δηλώσεις Αποσκίτη

 Κάθε παιχνίδι για τον X-LEVEL Αθηναϊκό είναι δυνάμει τελικός. Όπως θα ήταν για κάθε ομάδα που υποχρεώνεται να αγωνίζεται χωρίς τέσσερις παίκτριες της… Πόσο μάλλον ένα παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στον ΠΑΟΚ.










Τα κορίτσια του Δημήτρη Αποσκίτη αναζητούν αύριο Σάββατο στις 14:00 στο «Παλατάκι» την πρώτη τους φετινή επίσημη νίκη. Μετά από δύο ήττες στο Πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, απότοκο του κουτσουρέματος του ρόστερ, η νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος.

«Δεν κρύβουμε τα προβλήματά μας. Μαθαίνουμε να ζούμε με αυτά, πεισμώνουμε και προχωράμε, κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αναζητώντας τις ιδιαιτερότητές του, τα σημεία που μπορεί να υπερτερούμε του αντιπάλου, τον τρόπο για να καλύψουμε τις αδυναμίες μας.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο των προπονήσεων, αλλά και την εν γένει προσπάθεια των κοριτσιών, παρότι για 12 λεπτά η εικόνα μας στη Βούλα δεν ήταν αντιπροσωπευτική αυτών που κάνουμε, αυτού που είμαστε. Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι η πρώτη από τις αρκετές ευκαιρίες που έχουμε για να αποδείξουμε ότι απλά αδικήσαμε τον εαυτό μας στα τελευταία 12 λεπτά του προηγούμενου ματς» δήλωσε ο Δημήτρης Αποσκίτης και συμπλήρωσε:

«Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την αγωνιστική μας κατεύθυνση, σε άμυνα και επίθεση. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, γνωρίζουμε ότι το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας και θέλουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, ώστε στο τέλος να κάνουμε το ταμείο.

Είναι συγκλονιστική η προσπάθεια που καταβάλλουν οι διοικούντες, οι οποίοι βρίσκονται διαρκώς δίπλα μας, επιλύοντας ένα - ένα όλα τα προβλήματα που συναντάμε κι αυτό μας δυναμώνει ακόμα περισσότερο. Τα κορίτσια έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει, είναι θυμωμένα κι είμαι σίγουρος ότι αυτός ο θυμός θα μετατραπεί σε υπερπροσπάθεια στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια