ΑΣ Χορτιάτης: «Δεν ανοίγουν το γήπεδο του Ασβεστοχωρίου για τις ακαδημίες μας»

Από τον ΑΣ Χορτιάτης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:









«Σήμερα το πρωί η μικρή ομάδα των Aσβεστοχωρινών παραγόντων που "ελέγχει" το κλειστό γήπεδο του Ασβεστοχωρίου έδρασε και πάλι. Όπως είχαν ανακοινώσει δεν ήρθαν να ανοίξουν το γήπεδο για να κάνει προπόνηση το Xορτιατινό τμήμα της ακαδημίας μας, εδώ και μέρες αρνούνται να μας δώσουν κλειδί ή να «επιτρέψουν» στο προσωπικό του κυλικείου να έρχεται νωρίς για να ανοίγει.

Οι κύριοι Γαρυφάλου και Τάνης δρουν όπως θέλουν κόντρα στις αποφάσεις του δήμου, κόντρα στο δικαίωμα όλων των κατοίκων του δήμου για άθληση, κόντρα στην κοινή λογική που λέει ότι στις 8.00 το πρωί δεν αφήνεις παιδάκια στον δρόμο.

Κύριε Δωρή αντιδήμαρχε αθλητισμού και κύριε Καϊτεζίδη δήμαρχε, είμαστε πλέον αποφασισμένοι να περιφρουρήσουμε αυτές τις αποφάσεις, τις αποφάσεις του Δήμου, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Θα παραστούμε και θα ζητήσουμε την παραίτηση του κύριου Τάνη από διαμερισματικό σύμβουλο γιατί δρα με λογικές μαφίας και θα θέσουμε με γραπτές αποδείξεις το θέμα της κυριότητας του γηπέδου.

Πιστεύουμε ότι όταν δεν τηρούνται οι συμφωνίες τότε μόνο η πλήρης διαφάνεια μπορεί να δώσει απαντήσεις και λύσεις. Δεν μπορεί να διαιωνίζεται μια κατάσταση αρρωστημένη σε βάρος του ΑΣ Χορτιάτη και δεν μπορεί σε καμιά πολιτεία, μια δράκα ανθρώπων να κάνει ότι θέλει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια